Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs şi-a anunţat obiectivul pe 2024, înainte de Europe Top 16 Cup: „Să fie cel mai bun an al carierei”

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 14:06

Reclamă
Bernadette Szocs şi-a anunţat obiectivul pe 2024, înainte de Europe Top 16 Cup: „Să fie cel mai bun an al carierei”

Bernadette Szocs şi-a anunţat obiectivul pe 2024, înainte de Europe Top 16 Cup

Bernadette Szocs, în timpul unui interviu

Bernadette Szocs şi-a anunţat obiectivul pentru anul 2024, unul în care va debuta live în AntenaPLAY, la Europe Top 16 Cup, competiţie ce va avea loc la Montreux, pe 20 şi 21 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernie visează la o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, una care va fi greu de obţinut dacă ţinem cont de concurenţa pe care o va avea ocupanta locul 12 mondial.

Bernadette Szocs şi-a anunţat obiectivul pe 2024, înainte de Europe Top 16 Cup

„Sunt onorată să fiu pe locul 1. Pot să spun că a fost cel mai bun an din cariera mea. Dar, cum ştie toată lumea, îmi doresc medalia olimpică. Sper ca anul 2024 să devină cel mai bun an din cariera mea”, a spus Bernadette Szocs.

Pentru Bernadette Szocs, anul 2023 a fost cel mai bun an al carierei. A câştigat medalia de aur la Jocurile Europene, a bătut-o pe campioana olimpică de la Tokyo, iar cu echipa României a ajuns încă o dată în finala EURO.

Bernadette Szocs, vedetă la Europe Top 16 Cup

Bernadette Szocs şi Eliza Samara sunt cele două sportive ale României care vor participa la Europe Top 16 Cup, competiţie ce va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 20-21 ianuarie.

Reclamă

Cea mai prestigioasă întrecere de pe Continent se va desfăşura pe 20 şi pe 21 ianuarie, în Elveţia, la Montreux.

Bernadette Szocs este campioana din 2018 a competiţiei, la care şi-a mai trecut în cont şi o medalie de argint şi două de bronz. Eliza Samara a cucerit şi ea bronzul, în 2018. Emilia Ciosu (1993) şi Otilia Bădescu (1995) sunt celelalte sportive din România care au cucerit aurul la Europe Top 16 Cup

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” Vezi toate știrile
Citește și