Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2024, 8:32

Reclamă
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, la China Smash 2024 - Profimedia Images

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au fost eliminaţi în sferturile probei de dublu mixt de la China Smash 2024, competiţie cu premii totale de 2 milioane de dolari, transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea noastră a fost învinsă cu 0-3, 8-11, 5-11, 4-11, de cuplul format din Shidong Lin şi Man Kuai, ultima fiind cea care a eliminat-o pe Eliza Samara în proba de simplu a competiţiei.

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu ajunseseră în sferturile de finală, după ce în turul secund trecuseră, cu 3-0, de perechea Quek / Zeng.

În proba de dublu feminin, Andreea Dragoman şi Eliza Samara au fost învinse cu 3-0 de perechea Sun Yingsha / Wang Yidi, în optimi.

Tot în primul tur, dar în proba de dublu feminin, Szocs a făcut pereche cu Sofia Polcanova din Austria. Cele două au fost învinse de japonezele Kihara şi Harimoto, scor 1-3 (9-11, 11-5, 5-11, 3-11).

Reclamă
Reclamă

În ceea ce îl priveşte pe Ovidiu Ionescu, jucătorul din Buzău a fost învins în primul tur al probei de simplu masculin de egipteanul Mohamed El-Beiali, care s-a impus cu 3-1 la seturi (13-11, 11-5, 5-11, 11-8).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și