Închide meniul

Cupa Mondială Macao 2024 e live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu luptă pentru trofeu

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2024, 9:48

Reclamă
Cupa Mondială Macao 2024 e live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu luptă pentru trofeu

Cupa Mondială Macao 2024 e live în AntenaPLAY

Cupa Mondială Macao 2024 e live în AntenaPLAY - Profimedia Images

Cupa Mondială Macao 2024 se va desfăşura în perioada 15-21 aprilie şi va fi transmisă live în AntenaPLAY. Prestigioasa competiţie va aduce la start şi trei sportive din România, Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Cupa Mondială Macao 2024 vor participa şi cele mai mari nume ale tenisului de masă: Wang Chuqin, Fan Zhendong, Liang Jingkun şi Ma Long sunt favoriţii pe tabloul masculin, în timp ce Sung Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi şi Chen Meng sunt cotate cu primele şanse pe tabloul feminin.

Cupa Mondială Macao 2024 e live în AntenaPLAY

Formatul competiţiei este unul inedit. Pe fiecare tablou vom avea câte 48 de sportivi prezenţi. În prima fază, aceştia vor fi împărţiţi în 16 grupe de câte 3, iar calificarea o vor obţine doar câştigătorii grupelor.

Jucătorii vor juca fiecare cu fiecare, iar partida va avea patru jocuri, scorurile posibile fiind 4-0, 3-1 sau 2-2. La final, câştigătorul grupei va merge mai departe, în fazele eliminatorii, în urma cărora vom afla campionii din China.

Jucătorii vor avea şi o miză financiară importantă. Premiile totale de la Cupa Mondială Macao 2024 sunt de un milion de dolari.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și