Închide meniul
VIDEO

Eliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024

Publicat: 5 mai 2024, 19:00

Reclamă
Eliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024

Eliza Samara - Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Eliza Samara, în timpul unui meci / Profimediaimages

Eliza Samara – Chen Xingtong 0-3 a fost live video în AntenaPLAY. Samara era ultima româncă rămasă pe tabloul de simplu. Saudi Smash 2024 este exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat, până pe 11 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliza Samara a fost eliminată de Chen Xingtong, cea care ocupă locul 6 în clasamentul mondial. Din păcate, celalte 3 românce aflate pe tabloul principal la Saudi Smash 2024 au fost și ele eliminate.

Eliza Samara – Chen Xingtong a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Final: Eliza Samara – Cheng Xingtong 0-3! Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024.

Update: Eliza Samara – Chen Xingtong 0-2! Samara a pierdut și setul secund, scor 5-11!

Update: Eliza Samara – Chen Xingtong 0-1! Românca a pierdut primul set, scor 8-11!

Reclamă

Update: A început duelul dintre Eliza Samara și Chen Xingtong!

Este vorba de Adina Diaconu, Bernadette Szocs şi de Andreea Dragoman, care au pierdut în primul tur la turneul din Arabia Saudită. Eliza Samara a obţinut dea o victorie la Saudi Smash 2024. Este vorba de turneul de dublu, acolo unde face echipă cu Andreea Dragoman. Cele două au pătruns între cele mai bune 16 echipe din lume, după victoria cu Wong Xin Ru (Singapore) și Arantxa Cossio (Mexic), într-un meci controlat și câștigat cu 3-0 (11-6, 11-4, 11-9).

Pentru Elizabeta Samara și Andreea Dragoman urmează întâlnirea cu puternica pereche chineză Chen Meng/Wang Manyu, numărul 2 mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel Vezi toate știrile
Citește și