Închide meniul

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

Publicat: 28 septembrie 2024, 22:40

Reclamă
Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

Eliza Samara - Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Eliza Samara, în timpul unui meci/ Profimedia

Duelul dintre Eliza Samara şi Man Kuai va fi live video în AntenaPLAY, duminică dimineaţa, de la ora 7:45. Românca luptă în primul tur de la WTT China Smash 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliza Samara şi Bernadette Szocs sunt reprezentantele României pe tabloul principal de la WTT China Smash, alături de Ovidiu Ionescu, care concurează pe tabloul principal masculin.

Abonaţii AntenaPLAY pot urmări aici meciurile de la WTT China Smas. 

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Eliza Samara (35 ani) se va duela în premieră cu Man Kuai, jucătoare de doar 20 de ani din China. Aceasta se clasează pe locul 97, în ierarhia mondială de tenis de masă, în timp ce Samara ocupă locul 42.

Eliza Samara a participat, în această lună, şi la WTT Champions Macao. Românca a avut parte de un duel „de foc” cu Mima Ito, fiind eliminată astfel în primul tur.

Reclamă
Reclamă

De cealaltă parte, Man Kuai a participa la WTT Contender Almaty în această lună, reuşind să ajungă până în optimile competiţiei.

Pe tabloul principal de la WTT China Smash va evolua şi Bernadette Szocs. Românca se va duela cu Xiaona Shan, jucătoare germană în vârstă de 41 de ani. Duelul se va disputa luni şi se va vedea de asemenea live video în AntenaPLAY.

Ovidiu Ionescu (35 ani) este şi el calificat pe tabloul principal al competiţiei din China. Românul va juca tot luni, urmând să-l întâlnească pe Mohamed El-Beiali, jucător din Egipt în vârstă de 36 de ani.

Reclamă

Ce premii sunt la China Smash 2024

Turneul are premii totale de două milioane de dolari, o sumă impresionantă pentru tenisul de masă. Competiţia se vede live în AntenaPLAY, până pe 6 octombrie.

Prezenţa în turul 1 la China Smash 2024 este recompensată cu 5.000 de dolari. Turul 2 aduce 11.000 de dolari, în timp ce accederea în optimi vine cu un CEC de 14.000 de dolari.

Dacă vaor ajunge în sferturile de finală, Bernadette şi Samara vor pune mâna pe 20.000 de dolari, iar, mai departe, cifrele devin şi mai atrăgătoare, 40.000 de dolari pentru semifinale, 60.000 de dolari pentru finală şi 100.000 de dolari pentru campioni.

Pentru Bernie, China Smash 2024 poate reprezenta şi şansa de a reveni în top 10 mondial. Szocs este pe locul 13 în ierarhia mondială, cu 1442 puncte. În funcţie de celelalte rezultate, ea poate ajunge pe 10, dacă va atinge semifinalele competiţiei.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și