Închide meniul
Video

Lin Shidong a cucerit titlul de la WTT Champions Macao 2024, exclusiv în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2024, 8:20 / Actualizat: 16 septembrie 2024, 13:46

Reclamă

Lin Shidong a cucerit titlul de la WTT Champions Macao 2024, exclusiv în AntenaPLAY

Lin Shidong a cucerit titlul de la WTT Champions Macao 2024, exclusiv în AntenaPLAY

Lin Shidong a cucerit titlul de la WTT Champions Macao 2024. Aceasta este prima victorie pentru chinez la un turneu WTT Champions în carieră şi a venit după o finală adjudecată clar, 4-0 (11-5, 11-6, 11-8, 11-8), în faţa lui Dang Qiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lin Shidong a avut parte e o săptămână perfectă, în care i-a învins pe puternicii Tomokazu Harimoto şi Lin Yun-Ju, dar şi pe dublul campion de la Macao, Wang Chuqin, până în finală.

Lin Shidong a cucerit titlul de la WTT Champions Macao 2024, exclusiv în AntenaPLAY

„Sunt fericit că am câştigat un turneu series pentru prima oară. E un sentiment minunat. Am mai jucat împotriva lui Dang Qiu de două ori şi îi cunoşteam stilul. Este unul dintre cei mai promiţători jucători din Europa. A bătut deja mulţi chinezi”, a spus

Premiile de la WTT Champions Macao 2024 au fost impresionante: campionii au fost răsplătiţi cu 35.000 de dolari, finaliştii, cu 27.000 de dolari, semifinaliştii au încasat 18.000 dolari, iar sfertfinaliştii au primit 14.500 de dolari.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Recomandări

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:45

FotoDan Șucu a cedat după ce Hildeberto Pereira a deschis scorul în Rapid – U Cluj! Cum a reacționat acționarul majoritar

21:45

LIVE VIDEOAEK Atena – Volos 2-0, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Continuă spectacolul din Superliga Greciei

21:33

LIVE VIDEOEsteghlal – Al Gharafa se joacă ACUM în AntenaPLAY! Florinel Coman debutează în Liga Campionilor Asiei

21:26

FotoValentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese! Final de meci „de coșmar” pentru român

21:15

Parma – Udinese 2-3. Oaspeţii au revenit de la 2-0. Dennis Man și Valentin Mihăilă au oferit câte o pasă de gol!

21:12

LIVE VIDEOAl Ahli – Persepolis se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

1 VIDEOEstrela – Boavista LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Ultimul duel al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați” 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și