Închide meniul

Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2024, 15:46

Reclamă
Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc

Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris

Profimedia

Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris, în proba de simplu. Decizia a fost luată de Federaţia Chineză de tenis de masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chinezul Ma Long, dublu deţinător al titlului olimpic, nu va juca la simplu la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august). Federaţia chineză i-a ales pe Wang Chuqin şi Fan Zhendong, relatează L’Equipe.

Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris

Ma Long, numărul 3 mondial şi medaliat cu aur olimpic la simplu la Rio în 2016 şi la Tokyo în 2021, recent câştigător al Cupei Mondiale de la Macao, nu se numără printre chinezii selectaţi pentru proba de simplu de la Paris.

Wang Chuqin, nr. 1 mondial, şi Fan Zhendong, nr. 2 şi vicecampion olimpic la Tokyo, au fost aleşi în mod logic de Federaţia Chineză de Tenis de Masă (CTTA). Primul va juca şi în proba de dublu mixt, alături de Sun Yingsha, nr. 1 mondial. Wanf şi Fan au, de asemenea, un loc asigurat în echipa chineză, al cărei al treilea jucător nu a fost încă dezvăluit, scrie news.ro.

Ma Long, în vârstă de 35 de ani şi cel mai titrat jucător din istoria tenisului de masă mondial (5 titluri olimpice şi 15 titluri mondiale în toate probele combinate), deţinătorul recordului pentru cea mai lungă perioadă petrecută pe primul loc mondial (64 de săptămâni), anunţase că va juca ultimele sale Campionate Mondiale la Busan (Coreea de Sud), în februarie, şi ultimele Jocuri Asiatice, în septembrie anul trecut.

Reclamă

Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024

Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024. Starul din tenisul de masă l-a învins pe Lin Gaoyuan, după o finală epică.

Ma Long a câştigat pentru a treia oară Cupa Mondială, după o finală uriaşă cu Lin Gaoyuan. Ma Long, care se află pe locul 4 în clasament, a avut o revenire formidabilă. Acesta s-a impus în 7 seturi: 9-11,9-11,5-11,11-8,11-6,11-4,11-8.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și