Închide meniul

Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea”

Publicat: 25 aprilie 2024, 10:59

Reclamă
Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea

Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs

Bernadette Szocs sărbătoreşte o victorie - Profimedia Images

Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs a fost dezvăluit chiar de campioana noastră. La WTT Champions Macao 2022, sportiva de 29 de ani obţinea cea mai mare victorie, împotriva locului 2 mondial, la acel moment, Chen Meng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din China câştigase întâlnirile anterioare şi deţinea titlul de la Singapore Smash 2022, fiind în mare formă. Asta nu a contat în optimile de la Macao, unde românca a trecut de campioana olimpică, cu 8-11, 11-9, 11-8, 7-11, 13-11.

De atunci, Szocs a mai reuşit victorii în faţa jucătoarelor de top. Ea a învins-o din nou pe Chen Meng, la WTT Champions Frankfurt 2023. Aceste succese au ajutat-o pe Bernadette să ajungă de pe locul 35 mondial, pe care se afla în 2022, până în top 10.

Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs

„Înainte să joc împotriva ei, am vorbit cu antrenorul meu. Înainte, când întâlneam o jucătoare din China îmi spuneam `ok, e o jucătoare din China, nu am nicio şansă`. Antrenorul mi-a spus că vrea să dau totul şi că vrea să vadă ce am făcut la antrenamente. `Nu renunţa şi luptă până la ultimul punct`. Am avut încredere în el şi am reuşit, am câştigat.

Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea. Am rămas numai cu lucruri pozitive după şi am început să cred în mine şi mai mult decât o făceam înainte. Din acel moment, nu mai conta dacă în faţa mea era o jucătoare din Asia sau din Europa. În ochii mei, posibilitatea de a o învinge devenise aceeaşi”, a spus Bernadette, citată de worldtabletennis.com.

Reclamă

Bernadette Szocs va juca la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY

Bernadette se îndreaptă acum spre un alt turneu de marcă. Szocs va fi singura românca de pe tabloul de simplu de la Saudi Smash 2024, competiţie ce va avea loc în perioada 1-11 mai, exclusiv în AntenaPLAY.

Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Chen Xingtong, Hina Hayata, Shin Yubin, Mima Ito, Bernadette Szocs sau Adriana Ruiz sunt jucătoarele aşteptate să strălucească la Saudi Smash.

Turneul de tenis de masă Saudi Smash are o miză uriaşă pentru jucătoare. Atingerea unui sfert de finală e recompensată cu 350 de puncte, accederea în semifinale aduce 700 de puncte, finalista va fi recompensată cu 1400 de puncte, iar câştigătoarea trofeului va primi 2000 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Partea financiară este şi ea importantă. Câştigătoarea va încasa 65.000 de dolari, finalista va primi un cec de 33.000 de dolari, semifinalistele vor fi recompensate cu 20.000 de dolari, iar sfertfinalistele vor primi 17.000 de dolari. Premiile totale sunt de două milioane de dolari.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și