Închide meniul
VIDEO

Ovidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2024, 15:55

Reclamă
Ovidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY

Ovidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Ovidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY. Sportivul român l-aînvins pe britanicul Paul Drinkhall în 4 seturi: 1-11, 11-8, 11-8, 11-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un început ezitant, Ovidiu Ionescuşi-a intrat în ritm şi nu i-a mai dat nicio şansă lui Drinkhall. Saudi Smash 2024 este exclusiv în AntenaPLAY până pe 11 mai.

Ovidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY

Ovidiu Ionescu a reuşit câteva puncte de senzaţie în meciul cu Drinkhall, lucru ce i-a permis să se califice în cei mai buni 32 de jucători la Saudi Smash 2024.

„Început în forță pe tabloul principal la simplu masculin pentru Ovidiu Ionescu! Componentul lotului național a avansat printre primii 32 de jucători la Saudi Smash 2024!  La prima apariție în concursul din Arabia Saudită, Ovidiu Ionescu nu s-a lăsat descurajat de un prim set pierdut categoric în fața lui Paul Drinkhall și l-a eliminat pe componentul naționalei Angliei, în cele din urmă. Tricolorul a lovit puternic și precis în următoarele trei seturi, în care a avut inițiativa pentru victoria cu 3-1 (1-11, 11-8, 11-8, 11-3)„, a scris şi Federaţia Română de tenis de masă pe Facebook.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și