Închide meniul
VIDEO

Samara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 9:51 / Actualizat: 7 mai 2024, 11:28

Reclamă
Samara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei

Samara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY

Profimedia

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au pierdut în sferturi a dublu mix, la Saudi Smash 2024. Cei doi au jucat, de la 10:30, cu perechea formată din Jia Nan Yuan şi Alexis Lebrun (Franța).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Ovidiu Ionescu, cât şi Bernadette Szocs au părăsit turneul de pe tabloul de simplu. Saudi Smash 2024 se vede exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI SAUDI SMASH 2024

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY

Update 11:20: Samara şi Dragoman au pierdut partida în 3 seturi cu puternica echipă formată din Chen Meng şi Wang Manyu: 5-11, 6-11, 2-11.

Update 11:00: Samara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu.

Reclamă

Update 10:55: Din păcate, Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au pierdut în 3 seturi partida cu Jia Nan Yuan şi Alexis Lebrun: 9-11, 8-11, 4-11.

Update 10:30: A început meciul de dublu mixt dintre Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs şi Jia Nan Yuan / Alexis Lebrun.

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs nu sunt singurii români care vor juca marţi la Saudi Smash 2024. Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman  vor avea o misiunea infernală în proba de dublu în partida cu Chen Meng şi Wang Manyu, numpărul 2 mondial. Meciul va începe la 11:05. Tot marţi, Adina Diaconu şi Maria Xiao vor juca, tot în proba de dublu, cu perechea formată din Linda Bergstrom şi Christina Kallberg.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 Vezi toate știrile
Citește și