Închide meniul

Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 10:13

Reclamă
Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv

Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara

Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara - Profimedia Images

Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara, care a câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv şi pentru a cincea oară în carieră. KTS ENEA Siarkopol Tarnobrzeg este clubul polonez care şi-a adjudecat trofeul în ultimii 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliza Samara a adus o victorie extrem de importantă în returul cu Etival ASRTT, echipă de care KTS ENEA Siarkopol Tarnobrzeg a trecut cu două succese, 3-2 în deplasare şi 3-1 în returul de pe teren propriu.

Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă

Dacă în duelul din Franţa, sportiva noastră de 35 de ani era învinsă de Marie Migot, aceasta şi-a luat revanşa în Polonia, învingând-o cu 3-2 (11-7, 11-8, 9-11, 6-11, 6-5), aducând astfel punctul decisiv pentru clubul său.

„Din nou la înălțime! Elizabeta Samara a câștigat pentru a cincea oară Liga Campionilor, al treilea titlu consecutiv cucerit cu clubul polonez KTS ENEA Siarkopol Tarnobrzeg.

Componenta lotului național al României a avut din nou un rol important în cadrul echipei cu care a reușit performanța, iar în returul finalei a învins-o pe Marie Migot, scor 3-2 (11-7, 11-8, 9-11, 6-11, 6-5).

Reclamă

„Ce meci! Sunt încântată de performanța întregii echipe. În această seară mi-am arătat puterea mentală, întrucât meciul ar fi putut merge în orice direcție. Sunt încântată că am ieșit câștigătoare de data aceasta”, a spus Elizabeta Samara, imediat după finala Ligii Campionilor”, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:27 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și