Închide meniul
Video

Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe. 30 de lovituri, într-un moment crucial al semifinalei China – Coreea de Sud

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2024, 23:04

Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe

Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe - Profimedia Images

Un punct ireal a avut loc la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe. Schimbul rar întâlnit s-a desfăşurat în timpul semifinalei dintre China şi Coreea de Sud, transmisă live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

China a obţinut a 15-a prezenţă consecutivă în finala Mondialelor pe echipe, dar a avut mult de muncit cu Coreea de Sud, în semifinalele competiţiei de la Busan. Asta chiar dacă are în echipă primii cinci jucători ai lumii, Fan Zhendong, Wang Chuqin, Ma Long, Liang Jingkun şi Lin Gaoyuan.

Punct ireal la Campionatele Mondiale pe echipe. 30 de lovituri, într-un moment crucial

Totuşi, Coreea de Sud a reuşit să ducă semifinala în meciul 5, acolo unde a avut loc şi schimbul uimitor dintre Wang Chuqin şi Jonghoon Lim, care au avut nevoie şi de o mică pauză dupe cele 30 de lovituri intense.

La 3-2 în setul 3, pentru chinez, cei doi au luptat eroic într-un schimb care l-a găsit pe jucătorul Coreei şi la podea, în încercarea de a-şi trece în cont schimbul campionatelor mondiale din 2024.

Nu a fost cazul. Lim nu a mai avut răspuns la un ultim atac al chinezului, care s-a şi impus în minumum de seturi, 11-5, 11-7, 11-6.

Reclamă

China – Franţa, finala Campionatelor Mondiale pe echipe

În marea finală a Campionatelor Mondiale pe echipe, China se va duela cu Franţa, duminică, de la ora 13.00, exclusiv în AntenaPLAY. În semifinale, Franţa a trecut de Taiwan, cu 3-1.

China va lupta pentru a 23-a medalie de aur la Mondiale cu o echipă a Franţei care se află la a treia finală din istorie, ultima fiind pierdută chiar împotriva Chinei, în 1997.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și