Închide meniul
VIDEO

România – Canada 3-0. Tricolorele fac spectacol la Campionatele Mondiale pe echipe, în AntenaPLAY. Primul loc în grupă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2024, 6:13

România – Canada 3-0. Tricolorele fac spectacol la Campionatele Mondiale pe echipe, în AntenaPLAY. Primul loc în grupă

România - Canada 3-0. Tricolorele fac spectacol la Campionatele Mondiale pe echipe, în AntenaPLAY

Bernadette Szocs şi Eliza Samara - Profimedia Images

România – Canada 3-0. România a învins Canada în al doilea meci de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe, cu un categoric 3-0. Tricolorele sunt pe primul loc în Grupa 7, cu punctaj maxim după primele două dueluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În direct în AntenaPLAY, Eliza Samara a fost prima noastră reprezentantă în partida de la Busan. Eliza a trecut cu 3-1 la seturi de Ivy Liao, 11-5, 13-11, 5-11, 11-6. A fost şi singurul set pierdut de tricolore în duelul cu Canada.

România – Canada 3-0. Tricolorele fac spectacol la Campionatele Mondiale pe echipe

Bernadette Szocs a jucat al doilea meci al României. Cea mai valoroasă jucătoare din lotul nostru a trecut cu 3-0 de Jessie Xu, 11-2, 11-6, 11-3, pierzând doar 11 puncte şi fiind condusă o singură dată pe toată durata întrecerii.

Adina Diaconu nu s-a lăsat nici ea mai prejos. În meciul cu Natalie Chan, a pierdut tot 11 puncte, câştigând cu 11-1, 11-2, 11-8 şi aducând României o victorie clară, cu un singur set pierdut în total.

Astfel, după meciurile cu Suedia şi Canada, tricolorele au punctaj maxim, fiind pe primul loc în Grupa 7, una din care mai fac parte Serbia şi Singapore, în faţa cărora suntem favorite.

Reclamă

Programul şi rezultatele naţionalei feminine la Campionatele Mondiale de tenis de masă 2024

Miza Campionatelor Mondiale este foarte mare: primele opt echipe vor obţine calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. 40 de echipe naţionale, feminine şi masculine, se află la startul întrecerii.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și