Închide meniul

România şi-a aflat adversara din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe! Duelul pentru optimi va fi live în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 19:43

România şi-a aflat adversara din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe! Duelul pentru optimi va fi live în AntenaPLAY

România şi-a aflat adversara din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe

Jucătorii naţionalei României, la Campionatele Mondiale pe echipe/ Facebook FRTM

România şi-a aflat adversara din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe. „Tricolorii” se vor duela cu Anglia, pentru a obţine biletele pentru optimile competiţiei, care se vede live, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Anglia miercuri, de la ora 6:00, live în AntenaPLAY, în play-off-ul Campionatelor Mondiale care se dispută în Coreea de Sud.

România şi-a aflat adversara din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe

Federaţia Română de tenis de masă a anunţat cu cine se va duela România în play-off-ul Campionatelor Mondiale. În cazul în care vor trece de Anglia, „tricolorii” se vor duela cu principala favorită a competiţiei, China, tot miercuri, de la ora 13:00.

„Tragerea la sorți de pe tabloul masculin, de la Campionatul Mondial pe echipe din Busan!

Echipa masculină a României întâlnește Anglia, miercuri, de la 06:00, în 16-imile competiției din Coreea de Sud! În cazul unei calificări, tricolorii vor juca tot miercuri, de la 13:00, contra principalei favorite, China, în optimile de finală”, a transmis Federaţia Română de Tenis de Masă, pe contul de Facebook.

Reclamă

România s-a calificat în play-off după ce a învins-o dramatic pe Iran, în ultimul meci din grupă. „Tricolorii” s-au impus cu 3-1, şi au încheiat grupa pe locul secund, cu şapte puncte, cu un punct peste Iran şi la o lungime distanţă de Portugalia, naţională direct calificată în optimile competiţiei.

România s-a duelat cu Anglia la Campionatele Europene de anul trecut. Englezii s-au impus dramatic, cu scorul de 3-2, victorie graţie căreia s-au clasat pe primul loc în grupă.

România are şansa să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris, în cazul în care va ajunge în sferturile Campionatelor Mondiale pe echipe. Echipa feminină a României este calificată în optimile Mondialelor, acolo unde se va duela cu învingătoarea partidei dintre Egipt şi Chile, pentru un loc la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Movileanu, una dintre victoriile carierei! A calificat România în play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe

Darius Movileanu a obţinut una dintre victoriile carierei. Ocupantul locului 156 mondial a câştigat meciul cu Amir Hossein Hodaei, 6-11, 12-10, 11-5, 12-10, în întâlnirea dintre România şi Iran, de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe. Competiţia e live în AntenaPLAY.

Chiar dacă era cotat cu şansa a doua, Movileanu a jucat extraordinar şi, după ce a pierdut primul set, s-a descătuşat, aducând un punct decisiv României, care prelua atunci conducerea, cu 2-1. A urmat meciul Eduard Ionescu – Noshad Alamiyan 3-2 (11-8, 6-11, 8-11, 11-6, 11-6), care ne-a adus calificarea în play-off.

Felul în care s-a bucurat la finalul partidei Darius Movileanu spune totul despre trăirile acestuia, în tricoul echipei naţionale. România a obţinut locul 2 în Grupa 8 şi aşteaptă tragerea la sorţi din această seară pentru a-şi afla adversara din play-off.

„Ovidiu Ionescu a transmis un mesaj puternic în al doilea meci și a crescut nivelul de joc necesar revenirii, în timp ce Darius Movileanu și Eduard Ionescu au jucat entuziasmant contra unor adversari experimentați, pe care i-au depășit datorită abilităților prin care s-au făcut remarcați”, se arată şi pe pagina de Fabook a Federaţiei Române de tenis de masă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și