Închide meniul

Selecționatele României și-au aflat adversarele din optimile Campionatelor Europene. Când se dispută meciurile

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2023, 8:42 / Actualizat: 13 septembrie 2023, 12:39

Reclamă
Selecționatele României și-au aflat adversarele din optimile Campionatelor Europene. Când se dispută meciurile

Selecționatele României și-au aflat adversarele din optimile Campionatelor Europene

Delegația de tenis de masă a României / FR de tenis de masă

Selecționatele masculină și feminină de tenis de masă ale României și-au aflat adversarele din optimile de finală ale Campionatelor Europene. Competiția e live în AntenaPLAY până duminică, 17 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorele vor întâlni Serbia în optimile de finală, joi, de la ora 14:00, exclusiv în AntenaPLAY, iar, în cazul unei calificări, vor juca în faza sferturilor cu învingătoarea dintre Spania și Luxemburg. De notat e faptul că un duel cu Germania ar putea avea loc abia în finala competiției.

Selecționatele României și-au aflat adversarele din optimile Campionatelor Europene

De partea cealaltă, echipa masculină se va duela pentru sferturi cu Danemarca tot joi, de la ora 20:00, de asemenea în AntenaPLAY.  Dacă îi va învinge pe nordici, România va disputa un sfert de finală cu Cehia sau Portugalia.

Dacă pe tabloul masculin șansele la medalii sunt reduse, pe cel feminin avem toate motivele să sperăm la finala de la Malmo. De altfel, obiectivul trasat de Szocs au Samara este aurul care ne duce automat la Jocurile Olimpice de la Paris.

„La acest Campionat European mă gândesc doar la aur, pentru că este cel care ne duce la Jocurile Olimpice de la Paris”, a spus Elizabeta Samara, înainte de startul competiției.

Reclamă

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală. Bernadette crede în revanșă, în Suedia.

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus Socz, citată de ettu.org.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și