Închide meniul
VIDEO

Sun Yingsha a câştigat finala de lux la WTT Champions Incheon 2024, după o victorie clară cu Wang Manyu

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2024, 11:40

Reclamă
Sun Yingsha a câştigat finala de lux la WTT Champions Incheon 2024, după o victorie clară cu Wang Manyu

Sun Yingsha a câştigat finala de lux la WTT Champions Incheon 2024, după o victorie clară cu Wang Manyu

Sun Yingsha / Profimedia

Sun Yingsha a câştigat finala de lux la WTT Champions Incheon 2024, după o victorie clară cu Wang Manyu. Meciul s-a disputat duminică, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-au întâlnit cele mai bune jucătoare ale lumii, Sun Yingsha nu a avut emoţii, în ultimul act de la WTT Chamions Incheon 2024. După meciul de astăzi, Suny Yingsha conduce întâlnirile directe cu Wang Manyu cu 9-7.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI LIVE VIDEO FINALA WTT CHAMPIONS INCHEON 2024

Sun Yingsha a câştigat finala de lux la WTT Champions Incheon 2024, după o victorie clară cu Wang Manyu

Update 11:40: Sun Yingsha a câştigat WTT Champions Incheon 2024, după ce a câştigat duelul cu Wang Manyu cu 4-0 (11-7, 11-5, 11-4, 11-4).

Update 11:00: A început finala dintre Sun Yingsha şi Wang Manyu.

Reclamă

Pentru a ajunge în finală, una care se va disputa după sistemul cel mai bun din 7 seturi, Sun Yingsha a trecut de Miu Hirano (3-0), Linda Bergstrom (3-1), Hina Hayata (3-2) şi de Wang Yidi (numărul 3 mondial), în semifinale, cu un sever 4-0.

De partea cealaltă, Wang Manyu a învins-o în prima rundă pe Nina Mittelham, cu 3-0, trecând apoi în optimi de Cheng I-Ching (3-1), în sferturi de Jeon Jihee (3-1) şi în semifinale de Chen Meng (4-2).

La Incheon, România a avut două reprezentante pe tabloul feminin. Eliza Samara a fost eliminată în optimi de Wang Yidi, în timp ce Bernadette Szocs a pierdut în sferturi contra lui Chen Meng.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și