Închide meniul

"Acest lucru o face specială!" Neymar, impresionat de Simona Halep. Cum a descris-o brazilianul pe a doua jucătoare a lumii

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 decembrie 2020, 11:52

"Acest lucru o face specială!" Neymar, impresionat de Simona Halep. Cum a descris-o brazilianul pe a doua jucătoare a lumii

profimediaimages

Simona Halep a fost lăudată de Neymar

Turneul favorit al Simonei Halep este Ronald Garros, pe care l-a câştigat în 2018. Competiţia se desfăşoară la Paris, unde joacă şi Neymar, la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar: "Ştiu că Simona Halep a fost numărul 1 în tenis"

Brazilianul a fost întrebat ce ştie despre Halep.

"E o jucătoare de tenis din România, corect? N-am avut ocazia să o urmăresc jucând, însă ştiu că a fost numărul 1 în tenis. Acest lucru o face specială", a spus Neymar, potrivit Adevărul.

Tenisul este printre sporturile favorite ale lui Neymar, care a spus că preferă pokerul când vine vorba de jocurile virtuale.

"Îmi plac toate sporturile, n-am unul preferat. Îmi place să fac orice sport şi să mă uit la orice tip de sport. Baschet, atletism, golf, tenis, dar bineînţeles că trebuie să prioritizez fotbalul, pentru motive evidente", a mai spus vedeta lui PSG.

Reclamă

Simona Halep, la Australian Open, pe 8 februarie

Neymar va avea ocazia să o vadă pe Simona Halep la Openul Australiei din 2021. Competiţia va începe în mod oficial, pe 8 februarie. ATP a făcut anunţul şi a transmis că meciurile de calificare se vor juca pe un alt continent, între 10 şi 13 ianuarie.

Asta pentru că sportivii calificaţi vor efectua o carantină de 14 zile în Australia. WTA nu a confirmate încă datele, dar acestea se suprapun de obicei cu cele din circuitul masculin.

Simona se pregăteşte din greu pentru a fi gata la startul noului sezon.

Reclamă 4 / 0/3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HalepBand (@halepband)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recomandări
  • Neymar a vorbit despre Simona Halep
  • Veştile primite de româncă de la Melbourne

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și