Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Adrian Cruciat, antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic: „Sunt deosebiţi!”. Amintirea memorabilă cu „Regele zgurii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2022, 11:13

Adrian Cruciat, antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic: „Sunt deosebiţi!. Amintirea memorabilă cu „Regele zgurii

Adrian Cruciat, antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic

Colaj Instagram adrian.cruciat / Profimedia

Adrian Cruciat (39 ani) este antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic. Invitat la AS.ro LIVE, acesta a dezvăluit un episod memorabil cu „Regele zgurii”, care l-a lăsat mască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 5 ani, pe vremea când era antrenorul Soranei Cîrstea, Adrian Cruciat s-a întâlnit la Beijing cu Rafael Nadal. Acesta l-a recunoscut pe român şi l-a salutat.

Adrian Cruciat, antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic

„Nadal şi Djokovic sunt deosebiţi, ne-am antrenat împreună cu ei. Ne salutăm. Nadal e un tip cât se poate de normal. L-ai putea vedea pe bancă în parc jucând şah cu pensionarii. Are un joc, e disperat, se joacă toată ziua cu prietenii. E extrem de competitiv la orice.

În 2017, am fost cu Sorana (n.r. – Cîrstea) la turneul de la Beijing. Juca pe o arenă unde era şi Nadal. Sub arenă era o parcare de sute de metri. Staff-ul lui Nadal o luase înainte pentru că a rămas să semneze autografe. Ne-am intersectat pe drum. Mi-a fost jenă să îl salut. M-a salutat el: ‘Salut, Adrian! Ce faci? Cum eşti?’. Eu eram pregătit să trec pe lângă el!

Şi cu Djokovic. Eram la sală, Irina (n.r. – Begu) se pregătea. A zi: ‘Salut! Ce mai faci?’ Şi eu am avea reacţia aceea din filme: „Cine, eu?”. A crescut inima în mine!”, a declarat Adrian Cruciat, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Adrian Cruciat le-a antrenat pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu

Adrian Cruciat a pregătit-o pe Sorana Cîrstea în două rânduri, în 2017, şi din 2019 până în acest an. Acesta a mai lucrat şi cu Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu.

Pe lângă cariera de antrenor, Adrian Cruciat a fost jucător de tenis. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 148 ATP, şi a evoluat şi pentru echipa de Cupa Davis a României.

Adrian Cruciat, în vârstă de 39 de ani, a colaborat de-a lungul timpului şi cu Simona Halep, în 2017. „Simo” l-a avut în echipă la turneul de la Beijing.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Cruciat, antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic
  • Amintirea memorabilă cu „Regele zgurii”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și