Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu a răbufnit din nou după ce a fost umilită în Polonia. „Sunt o vikingă. Au încercat să omoare copilul din mine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2022, 13:24

Andreea Prisăcariu a răbufnit din nou după ce a fost umilită în Polonia. „Sunt o vikingă. Au încercat să omoare copilul din mine”

Andreea Prisăcariu a răbufnit din nou

Instagram

Andreea Prisăcariu a avut o nouă răbufnire după ce declaraţiile oferite de ea înainte şi după meciul cu Polonia din Billie Jean King Cup i-au adus multe critici. „Sunt o vikingă”, susţine jucătoarea noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”M-am obișnuit să primesc comentarii negative, e în regulă, pentru că toți avem parte de ele, dar nu am văzut tenismeni care să fie tratați în felul ăsta, primind atât de multă ură. Nici nu știu cum să îl descriu. Poate e gelozie, plictiseală… nu știu.

Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să fiu descurajată de acest tip de comentarii. Sunt o vikingă. Percepția lor asupra mea nu mă afectează în niciun fel”, a spus Andreea Prisăcariu, în cadrul podcastului MatchPoint.

Andreea Prisăcariu, umilită de Iga Swiatek

Iga Swiatek a umilit-o pe Andreea Prisăcariu. Numărul 1 WTA a învins-o cu un dublu 6-0. Mai mult, Swiatek i-a „acordat” doar o şansă de game Andreei Prisăcariu în tot meciul. Este vorba chiar de ultimul game al meciului, în care jucătoarea din România a avut o şansă de break. Meciul a durat doar 47 de minute.

„În timp ce joc un meci, nimic nu-mi distrage atenția. Viziune clară și inimă întreagă. Nu pot pierde. Sunt la cel mai înalt nivel și nu trebuie să demonstrez nimănui. Cu respect”, a scris Andreea Prisăcariu, pe Twitter.

Reclamă

Înaintea meciului cu Prisăcariu, Swiatek a distrus-o și pe Mihaela Buzărnescu, 6-1, 6-0. În cele două partide jucate, numărul 1 mondial a pierdut un singur game, cel din meciul cu Mihaela Buzărnescu. Bilanţul polonezei este unul uluitor: 24 de game-uri câştigate din 25.

Prisăcariu, sfătuită să se apuce de stand-up comedy

După înfrângerea cu Iga Swiatel, „rebela tenisului românesc” a atras însă atenția WTA cu declarațiile dinaintea meciului. WTA a propus ca Andreea Prisăcariu să apară la show-urile de stand-up comedy pe Netflix. „Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA.

„Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»”, a fost declarația lui Prisăcariu care a atras atenția.

Ion Crăciunescu a criticat-o pe Prisăcariu

Ion Crăciunescu a fost printre cei care au criticat-o pe Andreea Prisăcariu după discursul ei.

„N-am auzit de șmecherie pe tenisul de câmp. Se spunea că este un sport foarte serios, mai sobru, așa. Dar exprimarea asta, la acest nivel, când reprezinți țara… expresia a fost dezgustătoare, nu neinspirată. Mi-a lăsat un gust amar. Ce o recomandă să spună așa ceva?

Tecău chiar e un domn și l-am simțit jenat de acest moment. Tecău e un tip educat”, a spus fostul mare arbitru internaţional.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și