Închide meniul

Iga Swiatek – Andreea Prisăcariu 6-0, 6-0! Numărul 1 mondial a demolat-o pe „rebela” tenisului românesc, care a avut o singură minge de game în tot meciul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 13:22

Iga Swiatek – Andreea Prisăcariu 6-0, 6-0! Numărul 1 mondial a demolat-o pe „rebela tenisului românesc, care a avut o singură minge de game în tot meciul

Iga Swiatek le-a demolat pe românce

Hepta

Iga Swiatek – Andreea Prisăcariu 6-0, 6-0. Numărul 1 mondial nu a avut milă de jucătoarele României în confruntarea de la barajul de calificare la turneul final al Billie Jean King Cup. După ce a distrus-o pe Mihaela Buzărnescu în meciul de vineri, a venit rândul Andreei Prisăcariu să primească o corecţie dură de la cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek a umilit-o pe Andreea Prisăcariu. Numărul 1 WTA a învins-o cu un dublu 6-0. Mai mult, Swiatek i-a „acordat” doar o şansă de game Andreei Prisăcariu în tot meciul. Este vorba chiar de ultimul game al meciului, în care jucătoarea din România a avut o şansă de break. Meciul a durat doar 47 de minute.

Iga Swiatek le-a demolat pe românce

În cele două partide jucate, Iga Swiatek a pierdut un singur game, cel din meciul cu Mihaela Buzărnescu. Bilanţul polonezei este unul uluitor:  24 de game-uri câştigate din 25.

Polonia va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 formaţii din lume. România va juca un baraj de rămânere în Grupa Mondială.

Andreea Prisăcariu, convocată în premieră

Andreea Prisăcariu a fost la prima convocare din carieră la lotul României pentru un duel din Billie Jean King Cup. Cea poreclită „rebela tenisului românesc” n-a fost niciodată clasată mai sus de locul 321 WTA la simplu și a jucat aproape exclusiv în turnee ITF. Iga Swiatek, locul I WTA, Magda Linette, locul 58 WTA, Magdalena Frech, locul 87 WTA, Alicja Rosolska, locul 59 WTA de dublu, şi Maja Chwalinska, locul 265 WTA, sunt jucătoarele care au făcut parte din lotul Poloniei.

Reclamă

„Probabil vă gândiţi că este mai complicat, dar şi întrebările au fost de aşa natură încât să sune mai negativ, dacă mă întrebaţi pe mine. Eu sunt o persoană foarte pozitivă. Nu contează că este numărul 1 mondial, că este 5, 10 sau 50, chiar nu are nicio relevanţă. Ideea e să dăm tot ce putem şi tot ce avem mai bun pe teren. Să ne facem treaba cât mai bine putem. Că ieşim învingătoare, sau nu … Până la urmă este o experienţă pentru mine. O să învăţ de la ele, de la Horia, de la antrenorii noştri. E prima oară când sunt în această postură, vreau să mă bucur, să fiu ochi şi urechi. Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi, pentru că suntem puternice întotdeauna, cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută”, a spus Prisăcariu, la conferința de presă a Billie Jean King Cup.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și