Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu lovește din nou. ”Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus!”. Ce a răspuns ”rebela tenisului românesc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 10:26

Andreea Prisăcariu lovește din nou. ”Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus!”. Ce a răspuns ”rebela tenisului românesc”

Andreea Prisăcariu, fotografiată într-un autobuz

Instagram Andreea Prisăcariu

În ultima postare de pe Twitter, Andreea apare într-un autobuz din București, având lângă ea echipamentul de tenis. „Travel fashion with Andreea”, a fost mesajul jucătoarei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Andreea merge cu autobuzul? N-aș fi spus… Bravo, Andreea!”, a fost unul din cele peste 400 de comentarii de la postare. „Dar ce are autobuzul? Îmi place și cu trenul și cu tramvaiul și pe jos, etc.”, a surprins din nou Andreea.

Lovitura de imagine dată de rebela tenisului românesc, Andreea Prisăcariu

Andreea Prisăcariu este rebela tenisului românesc și a debutat în circuitul WTA la Transylvania Open, acolo unde a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Chiar dacă nu a strălucit din punct de vedere al jocului prestat, fiind eliminată în prima rundă, 5-7, 2-6 cu Lesia Tsurenko, românca de 21 de ani a câștigat enorm la capitolul imagine.

Reclamă

După cum bine a observat un fan al acesteia de pe rețelele de socializare, ”nimeni n-o știa pe Andreea Prisăcariu acum o săptămână, acum este peste campioana de la Roland Garros”.

Aici ne referim la faptul că, la doar o lună de la deschiderea contului de Twitter, Andreea are mai mulți urmăritori (19.400) decât campioana de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, locul 4 WTA, care are 14.800. Între timp, ea a ajuns la 22.100 de urmăritori.

Ajutorul a venit din partea stilului nonconformist, dar și al vestimentației. Aceasta a ales un machiaj rar întâlnit pe terenurile de tenis și este plină de tatuaje.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și