Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andreea Prisăcariu, „rebela” tenisului românesc, a fost amendată pentru obscenităţi în timpul unui turneu: „Pe toate ne ia capul pe teren!”

Publicat: 2 iulie 2021, 11:12 / Actualizat: 2 iulie 2021, 15:55

Reclamă
Andreea Prisăcariu, „rebela tenisului românesc, a fost amendată pentru obscenităţi în timpul unui turneu: „Pe toate ne ia capul pe teren!

Andreea Prisăcariu, invitată la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Andreea Prisăcariu a fost amendată cu 50 de euro (aproximativ 250 de lei) pentru obscenităţi. Sportiva spune că a răbufnit în timpul unui turneu şi a spus <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Arbitrul a considerat că acestea sunt obscenităţi şi a „taxat-o”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu, „rebela” tenisului românesc, a fost amendată

„Pentru obscenităţi (n.r. a primit o amendă de 50 de euro). A fost o chestie dubioasă. Mi-am dat o palmă peste picioare şi am strigat: <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Am strigat foarte tare. Eram şi singură. Eu sunt o fire foarte vocală pe teren, trăiesc fiecare minge la intensitate maximă.

Arbitrul a interpretat că am zis un cuvânt urât. Ei au datoria să ştie toate obscenităţile. Trebuie să aibă o idee. Jucam şi contra unei fete care era de acolo. După, m-am închis în mine. Pe toate ne ia capul, la un moment dat, pe teren!”, a spus Andreea Prisăcariu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Andreea Prisăcariu are patru titluri ITF cucerite în carieră: două la Tabarka (Tunisia) în 2019 și două în Antalya (Turcia), în 2021. Recent, româna a pierdut finala turneului 25k de la Klosters (Elveția). Aceasta a reprezentat cea mai importantă finală din carieră. „Voi continua să lucrez și voi reveni mai puternică”, a transmis Andreea.

Andreea este supranumită „rebela” tenisului românesc datorită tatuajelor sale. Fostă campioană națională la juniori are peste 20 de tatuaje.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:21

Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează”

16:01

FotoIonela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac! Cum arată premiul campioanei mondiale

15:01

Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional! Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

15:01

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

14:48

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

13:59

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipier

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și