Închide meniul

Andreea Prisăcariu, suportera înfocată a "câinilor". "Parcă-s mai frumoasă pe Dinamo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 13:57

Andreea Prisăcariu, suportera înfocată a "câinilor". "Parcă-s mai frumoasă pe Dinamo"

AS.ro

Andreea Prisăcariu

Andreea Prisăcariu s-a antrenat pe stadionul din "Ştefan cel Mare". Ea este o susţinătoare înfocată a lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu se simte mai frumoasă pe stadionul Dinamo

Andreea a profitat de ocazie şi a postat o imagine de la antrenament pe contul ei de Instagram. 

”Parcă-s mai frumoasă pe Dinamo!”, a scris tânăra, cunoscută drept "Rebela tenisului românesc”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prisacariu Andreea (@prisacariu_andreea_)

Idolul Andreei este Serena Williams. Tânara consideră că jocul ei se aseamănă cu cel al americancei. Mai mult, Andreea este de părere că are și un fizic similar cu cel al Serenei.

Reclamă

"M-am asemănat și la conformație cu ea, niciodată n-am fost băț. Agresivă, oarecum arogantă, dar trebuie!", a afirmat Andreea pentru AntenaSport.

Andreea Prisăcariu: "Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”

Andreea este extrem de mândră de tatuajele ei. ”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a explicat Andreea Prisăcariu, citată de digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și