Închide meniul

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2024, 13:22

Reclamă
Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon - Profimedia Images

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon. Jucătorul britanic a decis să nu joace la Wimbledon în proba de simplu, dar în schimb îşi va lua rămas bun de la All England Club la dublu, unde va evolua alături de fratele mai mare Jamie, relatează BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Murray, care intenţionează să se retragă la sfârşitul acestui an, a fost operat în urmă cu 10 zile pentru o problemă la spate.

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

În vârstă de 37 de ani, cel care a câştigat Wimbledon în 2013 şi 2016, trebuia să joace marţi cu Tomas Machac din Republica Cehă pe terenul central.

„Din păcate, în ciuda faptului că a lucrat incredibil de mult la recuperarea sa de la operaţia sa în urmă cu puţin peste o săptămână, Andy a luat decizia foarte dificilă de a nu juca la simplu în acest an”, a anunţat echipa lui Murray.

„După cum vă puteţi imagina, el este extrem de dezamăgit, dar a confirmat că va juca în dublu cu Jamie şi aşteaptă cu nerăbdare să concureze la Wimbledon pentru ultima dată”, a menţionat sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Murray a fost nevoit să se retragă din meciul cu australianul Jordan Thompson de la Queen’s, pe 19 iunie, din cauza unei probleme la spate şi a fost supus unei operaţii.

El a revenit pe terenurile de antrenament de la Wimbledon la sfârşitul săptămânii, dar a luat decizia finală de a se retrage din proba de simplu doar cu câteva ore înainte de a intra pe teren.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:25

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

14:06

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

14:04

Lando versus Max. O comparație făcută de Adrian Georgescu

13:40

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

13:24

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

12:57

Soţii Ionela şi Marius Cozmiuc, campioni la canotaj, vor purta drapelul României la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și