Închide meniul

Andy Murray se retrage din tenis după Jocurile Olimpice 2024

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2024, 12:24

Reclamă
Andy Murray se retrage din tenis după Jocurile Olimpice 2024

Andy Murray se retrage din tenis după Jocurile Olimpice 2024

Andy Murray, în timpul unui meci - Profimedia Images

Andy Murray se retrage din tenis după Jocurile Olimpice 2024, după ce va evolua pentru ultima oară pe terenurile de zgură de la Paris. Turneul olimpic va fi ultimul din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am ajuns la Paris pentru ultimul meu turneu. Săptămânile pe care le-am petrecut concurând pentru Marea Britanie au fost de departe cele mai memorabile din cariera mea şi sunt extrem de mândru să o fac pentru ultima oară”, a scris el pe X.

Andy Murray se retrage din tenis după Jocurile Olimpice 2024

Britanicul în vârstă de 37 de ani a câştigat prima sa medalie de aur pe teren propriu la Londra, în 2012, când l-a învins în finală pe Roger Federer în trei seturi (6-2, 6-1, 6-4).

Păstrându-şi titlul patru ani mai târziu, la Rio, împotriva argentinianului Juan Martin Del Potro, el a devenit singurul jucător din istorie care a câştigat de două ori turneul olimpic de simplu masculin.

Reclamă
Reclamă 4

Triplul câştigător de Grand Slam a suferit o intervenţie chirurgicală la şold în ianuarie 2019.

Dan Evans, numărul trei britanic, va fi partenerul lui Murray la dublu.

Rundele inaugurale ale turneului de tenis de la Paris încep la Roland Garros pe 27 iulie, iar evenimentul se încheie pe 4 august.

Reclamă

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

14:07

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.00

14:05

FCSB – Maccabi Tel Aviv LIVE TEXT, ora 20:30. Campioana României îşi continuă drumul spre grupa principală a Ligii Campionilor

13:38

„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit!” Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

13:19

Javier Aguirre a devenit selecţionerul Mexicului, una din gazdele Campionatului Mondial din 2026. Antena transmite competiţia

12:53

Gică Hagi, tot mai aproape de a deveni selecţionerul României. Şi-ar fi găsit deja înlocuitor la Farul

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și