Închide meniul

Anunț incredibil despre Novak Djokovic, după câștigarea US Open 2023: ”El ar trebui să răspundă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2023, 8:03

Anunț incredibil despre Novak Djokovic, după câștigarea US Open 2023: ”El ar trebui să răspundă”

Anunț incredibil despre Novak Djokovic, după câștigarea US Open 2023

Novak Djokovic e din nou campion la US Open / Profimedia Images

Goran Ivanisevic a făcut un anunț incredibil despre Novak Djokovic, după câștigarea US Open 2023. Sârbul a ajuns la 24 de trofee de Grand Slam adjudecate, intrând definitiv în istoria tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și așa, Djokovic, care acum are 36 de ani, ar avea un plan uriaș: să evolueze inclusiv la Jocurile Olimpice din 2028, atunci când el va avea 41 de ani.

Anunț incredibil despre Novak Djokovic, după câștigarea US Open 2023

Djokovic pare de neoprit în această perioadă și rămâne de văzut la ce număr de Grand Slam-uri va ajunge. În 2023, el a disputat toate finalele, fiind învins doar de Carlos Alcaraz, la Wimbledon.

”E o întrebare la care el trebuie să răspundă, dar, din ce am vorbit cu el, are în plan să joace inclusiv la Jocurile Olimpice de la Los Angeles”, a spus Ivanisevic.

Novak Djokovic, 24 de Grand Slam-uri în carieră

Novak Djokovic, locul 2 ATP, a câştigat US Open, învingându-l în finală pe rusul Daniil Medvedev, numărul 3 mondial, scor 6-3, 7-6 (5), 6-3. Djokovic, care revine astăzi pe prima poziţie ATP, a egalat recordul lui Margaret Court, de 24 titluri de Grand Slam câştigate.

Reclamă

Pentru Novak Djokovic este al 96-lea trofeu din carieră la simplu. În accest an, el a câştigat şi Australian Open şi French Open dintre turneele de Grand Slam, iar la Wimbledon a pierdut în finală în faţa lui Carlos Alcaraz. El a mai câştigat treei Grand Slamuri într-un sezon în 2011, 2015 şi 2021.

„Să intru în istoria acestui sport este ceva cu adevărat remarcabil şi special. Evident, în toate modurile posibile, în toate sensurile posibile ale cuvântului special. Este greu de descris în cuvinte.

Aveam un vis în copilărie, la şapte, opt ani. Voiam să devin cel mai bun jucător din lume şi să câştig trofeul de la Wimbledon. Era singurul lucru pe care mi-l doream. Dar apoi, când am reuşit, evident că am început să visez noi vise şi să îmi stabilesc noi obiective, noi ţeluri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi aici, alături de voi, vorbind despre 24 de Slamuri. Niciodată nu am crezut că asta va fi realitatea, dar în ultimii doi ani am simţit că am o şansă, că am o şansă la istorie – şi de ce să nu profit de ea dacă mi se prezintă”, a spus Djokovic, la festivitatea de premiere.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și