Închide meniul

Apariţie de o jumătate de milion de euro. Cum au fost văzuţi Simona Halep şi Toni Iuruc la o cafenea de fiţe din Capitală

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 9:34

Apariţie de o jumătate de milion de euro. Cum au fost văzuţi Simona Halep şi Toni Iuruc la o cafenea de fiţe din Capitală

Profimediaimages

Simona Halep este într-o relaţie cu Toni Iuruc

  • Simona Halep conduce un bolid de 300.000 de euro
  • Şi Toni Iuruc are o maşină de lux

Campioana de la Wimbledon profită de timpul liber şi petrece alături de iubitul ei. Halep tocmai a fost surprinsă alături de Toni Iuruc la o cafenea din nordul Capitalei. Cei doi au venit în bolizii lor care costă o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Toni Iuruc, fani ai maşinilor de lux

Potrivit Playsport, Simona Halep a ieşit din Bentley-ul pe care a plătit nu mai puţin de 300.000 de euro. Este vorba de maşina pe care i-a făcut-o cadou tatălui ei în toamna anului trecut. Modelul New Flying Spur atinge o viteză maximă de 333 de kilometri la oră şi are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Şi iubitul ei şi-a făcut apariţia cu un bolid spectaculos. Iuruc a venit la volanului unui Mercedes S500, al cărui preţ este de 150.000 de euro. După ce s-au văzut, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi în ipostaze tandre.

Reclamă

Halep se duce la antrenamente în cea mai scumpă maşină electrică din lume. Pasionată a vitezei, Simona le-a arătat fanilor şi o altă achiziţie de top. Este vorba de un Porsche de 150 de mii de euro, electric, de câteva sute de cai putere.

Câţi bani a câştigat Simona Halep din tenis

Halep a început în forţă anului şi a părut capabilă să câştige primul turneu de Grand Slam al anului. Patru victorii a obţinut constănţeanca la Australian Open 2021, dar nu şi-a putut vedea visul împlinit. A fost învinsă de Serena Williams, dar este mai bogată cu 400.000 de dolari.

Reclamă

Simona Halep a strâns o adevărată avere de când s-a apucat de tenis. Ea este pe locul al patrulea în topul general al câştigurilor, în circuitul feminin. În ianuarie, Halep figura cu premii totale de 37.045.910! Doar surorile Williams şi Maria Sharapova o întrec pe jucătoarea din România. Adversara de marţi a lui Halep, Serena Williams, conduce ierarhia cu 93.634.967 de dolari.

În topul celor mai bogate jucătoare de tenis, Simo ocupă poziţia a 4-a. Numai trei sportive au obţinut mai mulţi bani. Surorile Serena Williams (93 de milioane de dolari) şi Venus Williams (42 de milioane de dolari) şi Maria Sharapova sunt sigurele care o depăşesc la încasări pe Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 se joacă ACUM în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship. West Brom – Sunderland (17:00) 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 15:00 LIVE VIDEOSampdoria – Sudtirol, acum în AntenaPLAY! Parma – Spezia (17:15). Man şi Mihăilă continuă lupta pentru promovare! 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA
Tenis • 11 apr., 23:10
Simona Halep s-a retras de la turneul din Portugalia! Anunţul făcut de fostul număr 1 WTA: „Nu vreau să grăbesc lucrurile”
Simona Halep are emoţii în privinţa participării la Roland Garros: "Francezii sunt naţionalişti". Mesajul transmis de româncă
Roland Garros • 11 apr., 22:10
Simona Halep are emoţii în privinţa participării la Roland Garros: „Francezii sunt naţionalişti”. Mesajul transmis de româncă