Închide meniul

Apariţie de o jumătate de milion de euro. Cum au fost văzuţi Simona Halep şi Toni Iuruc la o cafenea de fiţe din Capitală

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 9:34

Apariţie de o jumătate de milion de euro. Cum au fost văzuţi Simona Halep şi Toni Iuruc la o cafenea de fiţe din Capitală

Profimediaimages

Simona Halep este într-o relaţie cu Toni Iuruc

  • Simona Halep conduce un bolid de 300.000 de euro
  • Şi Toni Iuruc are o maşină de lux

Campioana de la Wimbledon profită de timpul liber şi petrece alături de iubitul ei. Halep tocmai a fost surprinsă alături de Toni Iuruc la o cafenea din nordul Capitalei. Cei doi au venit în bolizii lor care costă o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Toni Iuruc, fani ai maşinilor de lux

Potrivit Playsport, Simona Halep a ieşit din Bentley-ul pe care a plătit nu mai puţin de 300.000 de euro. Este vorba de maşina pe care i-a făcut-o cadou tatălui ei în toamna anului trecut. Modelul New Flying Spur atinge o viteză maximă de 333 de kilometri la oră şi are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Şi iubitul ei şi-a făcut apariţia cu un bolid spectaculos. Iuruc a venit la volanului unui Mercedes S500, al cărui preţ este de 150.000 de euro. După ce s-au văzut, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi în ipostaze tandre.

Reclamă

Halep se duce la antrenamente în cea mai scumpă maşină electrică din lume. Pasionată a vitezei, Simona le-a arătat fanilor şi o altă achiziţie de top. Este vorba de un Porsche de 150 de mii de euro, electric, de câteva sute de cai putere.

Câţi bani a câştigat Simona Halep din tenis

Halep a început în forţă anului şi a părut capabilă să câştige primul turneu de Grand Slam al anului. Patru victorii a obţinut constănţeanca la Australian Open 2021, dar nu şi-a putut vedea visul împlinit. A fost învinsă de Serena Williams, dar este mai bogată cu 400.000 de dolari.

Reclamă

Simona Halep a strâns o adevărată avere de când s-a apucat de tenis. Ea este pe locul al patrulea în topul general al câştigurilor, în circuitul feminin. În ianuarie, Halep figura cu premii totale de 37.045.910! Doar surorile Williams şi Maria Sharapova o întrec pe jucătoarea din România. Adversara de marţi a lui Halep, Serena Williams, conduce ierarhia cu 93.634.967 de dolari.

În topul celor mai bogate jucătoare de tenis, Simo ocupă poziţia a 4-a. Numai trei sportive au obţinut mai mulţi bani. Surorile Serena Williams (93 de milioane de dolari) şi Venus Williams (42 de milioane de dolari) şi Maria Sharapova sunt sigurele care o depăşesc la încasări pe Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”