Închide meniul

AS.ro LIVE | Adrian Cruciat a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Dezvăluirile antrenorului care le-a pregătit pe Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 9:00 / Actualizat: 13 iulie 2022, 11:20

AS.ro LIVE | Adrian Cruciat a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Dezvăluirile antrenorului care le-a pregătit pe Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu

Adrian Cruciat/ Profimedia

Adrian Cruciat va fi invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro LIVE, miercuri, de la ora 10:30. Antrenorul şi-a încheiat recent colaborarea cu Sorana Cîrstea, pe care a pregătit-o până la încheierea parcursului de la Roland Garros 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cruciat a pregătit-o pe Sorana Cîrstea în două rânduri, în 2017, şi din 2019 până în acest an. Acesta a mai lucrat şi cu Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu.

Adrian Cruciat, invitatul lui Cătălin Oprişan în emisiunea AS.ro LIVE

Pe lângă cariera de antrenor, Adrian Cruciat a fost jucător de tenis. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 148 ATP, şi a evoluat şi pentru echipa de Cupa Davis a României.

Adrian Cruciat, în vârstă de 39 de ani, a colaborat de-a lungul timpului şi cu Simona Halep, în 2017. „Simo” l-a avut în echipă la turneul de la Beijing.

Sorana Cîrstea a încheiat colaborarea cu Adrian Cruciat

Luna trecută, Sorana Cîrstea a anunţat încheierea colaborării cu Adrian Cruciat, antrenorul care i-a fost alături timp de 3 sezoane. Aceasta a declarat că a a avut nevoie de o schimbare, şi are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Reclamă

„Da, am terminat cu Adrian, am terminat după Roland-Garros, de comun acord. Cred că am avut o perioadă bună împreună, însă, la un moment dat, după câțiva ani de zile apare rutina, monotonia și la un moment dat simți nevoia de o schimbare. Amândoi am fost pe aceeași lungime de undă, deci nu, n-a fost niciun fel de problemă, amândoi gândeam la fel”, a declarat Sorana Cîrstea, conform treizecizero.ro.

Adrian Cruciat, impresionat de Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, este idolul lui Adrian Cruciat. Românul a declarat că francezul îi este o motivaţie, mai ales de când şi-a început cariera de antrenor.

„Cu Patrick am avut de foarte multe ori ocazia să discut ‘face-to-face’ atunci. Este una dintre persoanele care m-a marcat cel mai mult de-a lungul timpului și, mai ales, când am început să antrenez, gândidu-mă, în urmă, cât de bun motivator era deși, pe vremea aceea, nu făcea munca propriu-zisă pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu știam că este antrenor, îl consideram manager sau agent. Tot ce mișca în bază, el știa! Absolut tot ce se întampla la antrenament, ce a mers, ce nu a mers. La final de zi își găsea timpul să vină la fiecare să spună: ‘Uite, ți-a mers foarte bine backhand-ul, la vole a scârțâit puțin. Sigur, mâine o să meargă mai bine!’. Era partea asta de a motiva sportivii, a fost ceva la superlativ. N-am întâlnit pe nimeni asemănător lui în mai mult de 25 de ani”, a declarat Adrian Cruciat, pentru prosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și