Închide meniul

AS.ro LIVE | Alexandru Coman a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti din viaţa tânărului tenismen

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 10:15 / Actualizat: 14 noiembrie 2023, 18:08

AS.ro LIVE | Alexandru Coman a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti din viaţa tânărului tenismen

AS.ro LIVE | Alexandru Coman va fi invitatul lui Dan Pavel

Alex Coman, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

AS.ro LIVE | Alexandru Comana fost invitatul lui Dan Pavel miercuri, de la 10:30. În vârstă de 18 ani, Alexandru Coman are multiple titluri de Campion Naţional la toate categoriile de vârstă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul acesta, el a participat la primele trei turnee de Grand Slam rezervate juniorilor. Tânărul de 18 ani este antrenat de Andrei Pavel, fost număr 13 ATP.

AS.ro LIVE | Alexandru Coman a fost  invitatul lui Dan Pavel

Alexandru Coman va fi invitatul lui Dan Pavel în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, acolo unde va veni cu poveşti din viaţa şi cariera sa. În vârstă de 18 ani, Alex Coman este marea speranţă a tenisului masculin românesc.

Tânărul a evoluat sezonul acesta la primele trei turnee de Grand Slam rezervate juniorilor. La Australian Open şi Roland Garros a reuşit să treacă câte un tur, în timp ce la Wimbledon a fost eliminat încă din primul tur.

Alexandru Coman este antrenat de Andrei Pavel, fostul jucător român care a ocupat poziţia a 13-a în clasamentul ATP în 2004 şi care a pregătit-o în trecut şi pe Simona Halep.

Reclamă

Idolul lui Alexandru Coman este Novak Djokovic. Tânărul jucător din România l-a văzut pe marele campion la ediţia din acest an de la Australian Open, dar nu a îndrăznit să îi ceară să facă o poză cu el, dar speră ca într-o bună zi să îl aibă ca adversar:

„L-am văzut acolo (n.r. la Australian Open). Nu am apucat să facem nicio poză pentru că era prins cu mai multe lucruri. Poate că într-o zi o să joc cu el”, a declarat Alexandru Coman pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și