Închide meniul

AS.ro LIVE | Patrick Ciorcilă a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Poveștile directorului Winners Open, singurul turneu WTA din România

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2021, 23:47 / Actualizat: 16 iulie 2021, 11:21

AS.ro LIVE | Patrick Ciorcilă a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Poveștile directorului Winners Open, singurul turneu WTA din România

Claudiu Adam, la AS.ro LIVE

AS.ro

Patrick Ciorcilă este un fost jucător de tenis care a schimbat racheta pentru costum. La numai 24 de ani, acesta este directorul singurului turneu WTA organizat în România, Winners Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Ciorcilă, la AS.ro LIVE

După ce a pierdut licența pentru competiția BRD Bucharest Open, organizată în Capitală între 2014 și 2019, România va avea un nou turneu WTA.

În perioada 1-8 august 2021, se va desfășura Winners Open, un turneu WTA 250, organizat de SportsFestival. Competiția se va juca la Cluj, pe zgură, atât la simplu, cât și la dublu.

După o primă ediţie în 2020 (cu premii de 30.000 de dolari), Winners Open va primi în luna august peste 60 de jucătoare din circuitul WTA. Anul acesta, premiile sunt în valoare de 235.000 de dolari.

„Sunt extraordinar de încântat că vom avea un turneu WTA la Cluj! Este o oportunitate uriaşă atât pentru noi ca organizatori, cât şi pentru Cluj-Napoca şi mă bucur că facem parte din marea familie a tenisului profesionist. Am muncit mult în ultimul an la acest proiect.

Reclamă

Winners Open va fi singurul turneu din Europa la începutul lunii august şi cred că va fi atractiv pentru foarte multe jucătoare de top. Am depus foarte multă pasiune în proiectele din care fac parte, Winners Sports Club şi Sports Festival, iar acest turneu le uneşte şi le ridică ştacheta şi mai sus”, a declarat fostul tenisman Patrick Ciorcilă, directorul turneului Winners Open.

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și