Închide meniul

Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea. ”Știi că am lacrimi în ochi în acest moment? Prietena mea, îmi vei lipsi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2022, 8:16 / Actualizat: 23 martie 2022, 9:40

Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea. ”Știi că am lacrimi în ochi în acest moment? Prietena mea, îmi vei lipsi”

Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep

Getty

Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din tenis, iar Simona Halep a fost printre jucătoarele șocate după decizia neașteptată luată de numărul unu mondial, la doar 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ash, ce pot să spun, știi că am lacrimi în ochi în acest moment? Prietena mea, îmi vei lipsi din circuit. Ai fost diferită, ai fost specială, am împărțit împreună momente grozave. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam în golf? Fii fericită și bucură-te de viață la maximum”, a scris Halep, pe contul de Twitter.

Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din tenis

S-a retras Ashleigh Barty, este veste care a șocat lumea tenisului. Numărul 1 mondial, în clasamentul WTA, a decis să pună capăt carierei, la aproape 26 de ani, pe care-i va împlini într-o lună. „Am dat totul acestui sport, nu mai am nimic de demonstrat”, a anunțat Barty.

Decizia luată de Barty a șocat pe toată lumea. Sportiva din Australia a cucerit trei titluri de Grand Slam, în cariera sa. Ashleigh Barty este numarul 1 WTA de 114 saptamani consecutive.

Reclamă

Explicațiile lui Barty

„Am decis să mă retrag din tenis. E prima dată când spun asta. Nu există o metodă mai bună, ci doar metoda mea. E greu să spun asta, dar sunt pregătită și foarte fericită.

În inima mea, știu că este bine. Sunt foarte recunoscătoare pentru ce mi-a oferit tenisul. Știu că e momentul potrivit să mă retrag și să-mi urmăresc alte visuri. Mă gândesc la asta de foarte mult timp”, a anunțat Barty, conform WTA.

Ashleigh Barty a câștigat 3 Grand Slam-uri în carieră

Născută în Australia, Barty are în palmares trei turnee de Grand Slam: Roland Garros (2019), Wimbledon(2021), Australian Open(2022).

Reclamă 4 / 0/3

Barty este numarul 1 WTA de 114 săptămâni consecutive.

„Victoria de la Wimbledon, de anul trecut, a schimbat multe pentru mine ca sportiv și ca persoană. Să câștig Wimbledon era visul meu. Iar victoria mi-a schimbat perspectiva. O parte din mine nu era satisfăcută.

După aceea a urmat Australian Open, iar victoria a fost modul perfect de a celebra cariera mea. Acum vreau să-mi îndeplinesc alte visuri.

Mi-am dat seama că fericirea mea nu depinde victorii. Contează doar să dau totul. Acum sunt fericită și împlinită. Am dat tot ce am acestui sport. Sunt foarte fericită. Pentru mine, asta înseamnă succesul.

Știu că oamenii nu vor înțelege, dar nu am o problemă cu asta. Am multe visuri, care nu implică să călătoresc prin întreaga lume și să stau departe de familie.”, a mai spus Ashleigh Barty.

Recomandări
  • Ashleigh Barty s-a retras la 25 de ani
  • Barty câștigase trei turnee de Grand Slam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și