Închide meniul

Nick Kyrgios, filmat în timp ce era sub influența alcoolului. ”Ești mai bun decât Djokovic”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 8:02

Nick Kyrgios, filmat în timp ce era sub influența alcoolului. ”Ești mai bun decât Djokovic”

DPA Images / SCOTT BARBOUR via hepta

Nick Kyrgios, filmat în timp ce era sub influența alcoolului. ”Ești mai bun decât Djokovic”

Kyrgios a purtat o discuție pe Instagram cu Andy Murray, australianul fiind vizibil sub influența alcoolului. Acesta vorbea cu Murray în timp ce bea vin și i-a spus scoțianului că el este mai bun decât Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ești mai bun decât Djokovic, crede-mă. Tu îmi dai mereu serviciul înapoi. Sârbul nu poate, dar nici Nadal”, aspus Kyrgios. Momentul discuției dintrei cei doi se poate urmări AICI.

Nick Kyrgios, mesaj controversat: ”Tenisul e sportul albilor”

Nick Kyrgios a postat pe Instagram un video în care se realiza tatuajul său. Australianul crede acum că oamenii îl vor judeca și mai mult pentru că este cel mai tatuat jucător din circuit.

"Eram deja unul dintre cei mai tatuați jucători de tenis, dar acum sunt cu siguranță cel mai tatuat. Știți că tenisul e sportul albilor, oamenilor cu tradiții și nu are nimic în comun cu NBA, cu baschetul, un sport în care aproape toți sunt tatuați.

De asta sunt tratat în halul ăsta, de asta sunt atât de criticat. Nu pentru că aș fi făcut ceva greșit, dar felul meu de a fi și imaginea sunt chestii pe care tenisul nu le-a mai văzut înainte”, a scris Kyrgios în urmă cu o lună pe Instagram.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și