Închide meniul

Australian Open 2021 | Complimentul uriaş primit de Simona Halep de la Iga Swiatek. "De data asta, cred că va fi diferit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 15:58

Australian Open 2021 | Complimentul uriaş primit de Simona Halep de la Iga Swiatek. "De data asta, cred că va fi diferit"

profimediaimages

Simona Halep şi Iga Swiatek vor fi adversare pentru a treia oară, în optimile de la Australian Open 2021

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open, unde o va întâlni pe Iga Swiatek. Poloneza a învins-o anul trecut la Roland Garros, cu scorul 6-1, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek, despre meciul cu Simona Halep: "O jucătoare grozavă, o mare campioană"

"Cred că acum meciul cu Halep va fi diferit. Ea e o jucătoare grozavă, o mare campioană. Chiar dacă am câştigat meciul anterior şi am învins la Roland Garros, nu mă consider favorită. Doar joc împotriva Simonei. O să îmi spun că nu am nimic de pierdut şi o să încerc să fac tot ce pot. Cred că la Roland Garros am jucat perfect, va fi greu să fiu în acea formă. Va fi o partidă foarte grea", a spus Iga Swiatek, într-o conferinţă de presă, după ce a eliminat-o pe Fiona Ferro.

Simona Halep şi Iga Swiatek, al treilea meci direct

Simona Halep şi Iga Swiatek se întâlnesc pentru a treia oară. De fiecare dată, au fost adversare la Roland Garros, în optimile de finală. Dacă poloneza s-a impus anul trecut, Halep se poate lăuda cu un succes şi mai clar: 6-1, 6-0, la ediţia din 2019. "Sper să jucăm mai mult decât în ultimele două meciuri", a glumit Swiatek pe teren, după încheierea partidei de astăzi de la Australian Open.

Halep se aşteaptă la o mare luptă contra polonezei care e cu zece ani mai tânără. "Am încredere, mă simt mult mai bine față de meciul anterior, sunt încrezătoare, sunt veselă și sper să dau tot ce am mai bun ca să câștig", a spus Halep, pentru Eurosport, după victoria cu Kudermetova.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și