Închide meniul

Australian Open 2022 | Victorie uriașă pentru Rafael Nadal, în decisiv. Dureri de stomac pentru Rafa. Shapovalov a făcut o criză de nervi pe teren și l-a acuzat pe arbitru: ”Toți sunteți corupți”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 12:06

Australian Open 2022 | Victorie uriașă pentru Rafael Nadal, în decisiv. Dureri de stomac pentru Rafa. Shapovalov a făcut o criză de nervi pe teren și l-a acuzat pe arbitru: ”Toți sunteți corupți”

Victorie uriașă pentru Rafael Nadal

Getty Images

Rafael Nadal s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3, după patru ore şi opt minute de joc. În setul 4, Nadal a avut nevoie de intervenţia medicului din cauza unor dureri stomacale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinale, Nadal, aflat pentru a 7-a oară în această fază a competiţiei, va evolua cu învingătorul meciului dintre Matteo Berrettini (Italia, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 7) şi Gael Monfils (Franţa, locul 20 ATP şi cap de serie numărul 17).

Australian Open 2022 | Momente tensionate la meciul Rafael Nadal – Denis Shapovalov

Shapovalov a provovat și două momente tensionate în primele seturi, acuzându-l pe arbitru că nu îl sancționează pe Rafael Nadal pentru anumite trageri de timp între puncte. „Toţi sunteţi corupţi”, a zbierat canadianul după o discuție avută cu arbitrul de scaun.

După al doilea moment tensionat, în care arbitrul de scaun l-a avertizat să Shapovalov să nu îl mai privească ostentativ înaintea serviciului lui Nadal, Rafa l-a chemat la fileu pe adversarul său pentru a calma lucrurile.

Denis Shapovalov, după meciul cu Rafael Nadal: ”Bineînţeles că primeşte tratament preferenţial”

„Bineînţeles că primeşte tratament preferenţial. 100% se întâmplă aşa. 100%. La toate celelalte meciuri pe care le-am jucat, ritmul a fost unul extrem de rapid pentru că arbitrii au fost tot timpul cu ochii pe ceas. La fiecare punct. Acest arbitru a făcut ca primele două seturi să dureze o oră şi jumătate.

Reclamă

Asta doar pentru că el trăgea de timp la fiecare punct. I s-a permis să îşi ia pauze şi după seturi, a tras de timp enorm. Pentru fix acelaşi motiv ca Nadal azi, mie nu mi s-a permis să merg la vestiar la Australian Open 2021. Şi eu chemasem medicul pe teren şi nu am mai putut merge la vestiar”, a spus Shapovalov, la conferința de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și