Închide meniul

Australienii nu iartă pe nimeni! Au anulat viza şi unei jucătoare. Reţinută de poliţişti, a fost cazată în acelaşi hotel de carantină în care e şi Novak Djokovic

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2022, 14:16

Australienii nu iartă pe nimeni! Au anulat viza şi unei jucătoare. Reţinută de poliţişti, a fost cazată în acelaşi hotel de carantină în care e şi Novak Djokovic

Renata Voracova cere despăgubiri după ce a fost expluzată din Australia

Profimediaimages

Spre deosebire de liderul ATP, Voracova a jucat deja, la dublu, în turneul Melbourne Summer Set 2. A făcut pereche cu poloneza Katarzyna Piter. Cele două sportive au fost eliminate în primul tur de dublul Lesley Pattinama Kerkhove/Arina Rodionova (Olanda/Australia). Pe aceeaşi parte de tablou s-au aflat şi Simona Halep şi Gabriela Ruse, care nu au trecut de primul tur, pierzând în faţa perechii Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia). Pera şi Siniakova au jucat în turul doi cu Pattinama Kerkhove şi Rodionova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Renata Voracova, reţinută de poliţiştii australieni. I-a fost refuzată viza

Sportiva din Cehia a fost reţinută, joi, de poliţia de frontieră şi a fost dusă la Park Hotel din Melbourne, unde se află şi Djokovic. Voracova ar fi fost informată că trebuie să părăsească rapid ţara. Se pare că sportiva ar fi intrat luna trecută în Australia, cu o scutire de la vaccinare emisă de Tennis Australia. Motivul invocat atunci a fost acela că ar fi contractat, recent, Covid-19 şi că s-a vindecat, anunţă news.ro.

Novak Djokovic a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Citește și:

Australienii anchetează vizele mai multor sportivi străini

Karen Andrews, ministrul de Interne al Australiei, a anunţat, vineri, că sunt anchetate vizele mai multor sportivi străini, în contextul problemelor pe care le are în această perioadă Novak Djokovici, relatează bbc.com şi The Guardian.

Avem informaţii care indică faptul că există unele persoane aici acum care nu au întrunit condiţiile de intrare în ţară şi trebuie să anchetăm asta”, a spus Andrews pentru Nine Network.

Reclamă

Ministrul nu a precizat câţi sportivi sunt anchetaţi şi a menţionat că orice persoană care pătrunde în Australia trebuie să prezinte dovada vaccinării sau dovada că există motive medicale pentru nevaccinare.

Ştiu că există multe discuţii despre viză. Viza, din câte înţeleg, nu reprezintă problema, este vorba aici de cerinţele pentru intrare. Poliţia de frontieră a sous clar că el (n.r. – Djokovici) nu a putut întruni condiţia de a prezenta dovada necesară pentru a pătrunde în Australia”.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și