Închide meniul

Avocatul Simonei Halep, încrezător după audierile de la TAS: „Argumentele noastre au fost auzite”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 18:10

Reclamă
Avocatul Simonei Halep, încrezător după audierile de la TAS: „Argumentele noastre au fost auzite

Avocatul Simonei Halep, încrezător după audierile de la TAS

Simona Halep şi avocatul Howard Jacobs / Profimedia Images

Avocatul Simonei Halep e încrezător după audierile de la TAS. Howard Jacobs a evitat să anticipeze care crede că va fi verdictul final în cazul de dopaj al Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jacobs a precizat că nimeni nu ştie când va fi dat verdictul de către TAS. În mod normal termenul este de 3 luni pentru o decizie luată de tribunalul de la Lausanne.

Avocatul Simonei Halep, încrezător după audierile de la TAS: „Argumentele noastre au fost auzite”

Nu am nimic de adăugat. Ați vorbit cu Simona. Am avut o audiere lungă și vom aștepta rezultatul. Nu putem spune nimic altceva. Argumentele noastre au fost auzite.

Va trebui să așteptăm decizia finală. Trebuie să aștept, nu pot să spun nimic altceva. Nu știu cât va trebui să așteptăm verdictul final”, a declarat avocatul Simonei Halep, Howard Jacobs, potrivit sport.ro.

Primele declaraţii date de Simona Halep după audierile de la TAS: „Cred că se va demonstra că nu am avut intenţia de a mă dopa!”

Au apărut primele declaraţii date de Simona Halep după audierile de la TAS. Marea noastră campioană s-a declarat încrezătoare în faptul că se va demonstra că este nevinovată.

Reclamă

Deşi nu se ştie când se va lua o decizie, Halep a spus că abia aşteaptă să revină pe terenul de tenis. Simona Halep contestat la TAS suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a spus Simona Halep după audierile de la TAS, conform Antena 3 CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Moment decisiv pentru Simona Halep, la TAS: Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-ar fi asumat întreaga responsabilitate

Ziua a doua a audierilor de la TAS a adus un moment care poate fi decisiv pentru Simona Halep. Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-ar fi asumat întreaga responsabilitate pentru problemele de dopaj ale dublei campioane de Grand Slam.

Audierea fostului antrenor al Simonei Halep a durat mai puţin de jumătate de oră, dar poate fi decisivă pentru apelul făcut de Simona la TAS.

Astfel, şansele ca Simona Halep să scape măcar de jumătate din pedeapsa de 4 ani primită de la ITIA au crescut, susţine Antena 3, după ce cei doi au oferit declaraţii care susţin nevinovăţia fostului număr 1 mondial.

La ieşirea din tribunalul de la Lausanne, Mouratoglou şi Gohier nu au oferit nicio declaraţie, atunci când au fost întrebaţi dacă se consideră vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns Halep.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, filmaţi împreună la Lausanne

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou au fost filmaţi împreună la Lausanne! Fostul lider mondial a luat cina cu antrenorul francez, care urmează să fie audiat joi la TAS.

Imagini cu Simona Halep şi Patrick Mouratoglou la cină după prima zi de audieri au fost publicate în exclusivitate de către antena3.ro.

Joi urmează să fie audiat fostul antrenor francez al româncei, care şi-a asumat vina pentru că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Reclamă

„Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”, le-a transmis Simona Halep jurnaliştilor care au aşteptat-o până seara la sediul TAS.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și