Închide meniul
VIDEO

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb al finalului de an! Kyrgios şi Djokovic, uluiţi. Spectacol total la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2022, 18:36

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb al finalului de an! Kyrgios şi Djokovic, uluiţi. Spectacol total la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb al finalului de an

Spectacol total la World Tennis League / Antena Sport

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb de la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. A fost show total în meciul cu perechea formată din Aryna Sabalenka şi Grigor Dimitrov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreescu şi Bopanna au câştigat cu 6-2 primul set. A fost doar încălzirea pentru ceea ce a urmat. În startul actului secund a fost spectacol, iar fanii au aplaudat minute în şir.

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb al finalului de an, la World Tennis League

Mai întâi, Sabalenka a reuşit lovitura meciului. A fost pusă la grea încercare de Bopanna, dar a ridicat publicul în picioare cu un lob perfect peste Bianca Andreescu.

A urmat cel mai tare schimb al finalului de an! Al cincilea game al setului secund a fost câştigat de Bopanna şi Andreescu, după o serie de lovituri incredibile. Kyrgios a avut o reacţie memorabilă şi s-a aruncat pe jos când a văzut ce s-a întâmplat. Novak Djokovic şi-a pus mâinile în cap. După, sârbul a şi început să danseze, spre satisfacţia fanilor aflaţi în tribune.

Setul al doilea s-a decis la tie-break şi le-a revenit lui Sabalenka şi Dimitrov. Aceştia au reuşit să câştige cu 7-4 şi au trimis partida în super tie-breal. Acolo s-au impus cu 10-7 şi au obţinut victoria.

Reclamă

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Sârbul se pregătește pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și