Închide meniul

Boris Becker a anunţat marea problemă a lui Carlos Alcaraz: „Mi s-a întâmplat şi mie la 20 de ani”

Dan Roșu Publicat: 24 decembrie 2023, 13:40

Reclamă
Boris Becker a anunţat marea problemă a lui Carlos Alcaraz: „Mi s-a întâmplat şi mie la 20 de ani

Boris Becker a anunţat marea problemă a lui Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz, în timpul unui meci - Profimedia Images

Boris Becker a anunţat care este marea problemă a lui Carlos Alcaraz, jucătorul de 20 de ani care şi-a trecut deja în cont două turnee de Grand Slam. Totuşi, pentru a ajunge la nivelul lui Novak Djokovic,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Becker susţine că ibericul „sare” anumite antrenamente, acesta fiind motivul pentru care a avut şi câteva accidentări în scurta sa carieră, în care a cucerit deja 12 titluri, ajungând chiar şi pe primul loc ATP.

Boris Becker a anunţat marea problemă a lui Carlos Alcaraz

„Sentimentul meu a fost întotdeauna că atunci când motivația scade, corpul are de suferit. Dacă sari peste unele sesiuni de antrenament, șansele de a te accidenta sau de a suferi disconfort fizic sunt mult mai mari. Așa mi s-a întâmplat la 20 de ani și cred că e și cazul lui Alcaraz.

Mi se pare logic pentru un tânăr care are atât de mult succes, ni s-a întâmplat tuturor. Știu că Juan Carlos Ferrero a recunoscut anumite dificultăți în a-l menține pe Carlitos în cea mai bună formă pe tot parcursul anului, dar sunt convins că ei vor putea corecta asta. L-am văzut pe Carlos într-o formă fizică bună la Torino și cred că are dorința de a începe sezonul foarte motivat.

Poate marea întrebare la nivel fizic este dacă săîntărească mai mult sau mai puțin anumite părți ale corpului, cum ar fi spatele sau partea inferioara a corpului, dar sunt convins ca întreaga echipă lucrează deja la asta și va găsi cele mai bune soluții”, a spus Becker, citat de eurosport.ro.

Reclamă

Novak Djokovic, mesaj categoric pentru rivali

Novak Djokovic a transmis un mesaj categoric pentru rivali. Liderul ATP a oferit declaraţii despre jucătorii tineri pe care i-a înfruntat, declarând că aceştia îi oferă o motivaţie în plus, trezind „fiara” din el.

„Nole” s-a bucurat de un sezon 2023 extraordinar, pe parcursul căruia a câştigat trei dintre cele patru turnee de Mare Şlem, ajungând la un total de 24 de titluri majore, cu două în plus faţă de marele său rival spaniol Rafael Nadal şi cu patru mai multe decât elveţianul Roger Federer, retras din activitate.

Cu toate acestea, Djokovic a avut şi dezamăgiri, după ce spaniolul Carlos Alcaraz (20 ani) i-a refuzat a cincea coroană consecutivă la Wimbledon, la capătul unei finale palpitante, iar italianul Jannik Sinner (22 de ani) i-a sabotat speranţele la glorie în Cupa Davis.

Reclamă 4 / 0/3

„Tinerii care sunt foarte înfometaţi şi foarte inspiraţi să joace cel mai bun tenis al lor împotriva mea reprezintă o motivaţie suplimentară. Cred că trezesc într-un fel fiara din mine”, a spus jucătorul sârb în cadrul programului „60 Minutes” al postului CBS News.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și