Închide meniul

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, finala de la Indian Wells 2023!

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2023, 9:21

Reclamă
Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, finala de la Indian Wells 2023!

Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev se vor duela în finala de la Indian Wells

Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev se vor duela în finala de la Indian Wells / Profimedia

Spaniolul Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, şi rusul Daniil Medvedev, locul 6 ATP, se vor duela în finala Mastersului de la Indian Wells 2023. În semifinale, Medvedev a trecut de anericanul Frances Tiafoe, în timp ce Alcaraz l-a învins pe italianul Jannik Sinner. Atât Alcaraz, cât și Medvedev și-au câștigat meciurile din penultimul act fără mari emoții, în minimum de seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi finaliști de la turneul din California s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, iar atunci Daniil Medvedev s-a impus categoric.

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, finala de la Indian Wells 2023!

Carlos Alcaraz s-a impus cu scorul de 7-6 (4), 6-3, după o oră şi 52 de minute, în faţa italianului Jannik Sinner, locul 13 mondial, și a obținut „biletele” pentru marea finală de la Indian Wells.

De cealaltă parte, Daniil Medvedev, locul 6 mondial, s-a calificat în finală după ce l-a învins pe americanul Frances Tiafoe, tot în două seturi, scor 7-5, 7-6 (4).

Sportivul din Rusia se află la a 19-a victorie consecutivă în acest an. Mai mult, Medvedev a ajuns să bifeze 4 finale în 4 turnee consecutive, fără să aibă vreo săptămână de pauză.

Reclamă

De cealaltă parte, dacă va câştiga turneul de la Indian Wells, Carlos Alcaraz va revedeni noul număr 1 mondial.

Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev s-au mai duelat o singură dată, de-a lungul timpului. Cei doi s-au confruntat la Wimbledon 2021, iar lucrurile n-au mers deloc bine pentru Alcaraz. Medvedev s-a impus cu un zdrobitor 6-4, 6-1, 6-2, după o oră și 37 de minute.

Finala Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev se va disputa luni noapte, de la ora 1:00.

Reclamă 4 / 0/3

Pe tabloul feminin, Elena Rybakina și Aryna Sabalenka se vor duela în finala de la Indian Wells. Duelul pentru trofeu se va disputa duminică, de la ora 22:00.

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis

Daniil Medvedev (27 de ani) se află pe locul 6 în clasamentul ATP.

Rusul susține că obiectivul său principal, în tenis, este acela de a nu avea regrete, atunci când își va încheia cariera.

„Cel mai important obiectiv al meu este să nu am regrete când îmi voi încheia cariera. În sensul meciului cu Rafa [în finala Openului Australiei din 2022], cu siguranță regret că nu l-am putut câștiga și că nu am câștigat al doilea Slam al meu. Am fost aproape, am luptat. Am luptat până la final. Poate că am ratat câteva lovituri, dar ăsta e sportul. Până acum, simt că îmi ating obiectivul, chiar și anul trecut, nu a fost cel mai bun an, dar am încercat.

Nu vreau ca atunci când voi avea 35 de ani sau orice altă vârstă și mă voi retrage, nu vreau să spun, așa cum am auzit alți jucători de tenis spunând: «dacă aș fi făcut asta diferit în cariera mea, poate cariera mea ar fi fost mai bună sau regret că am făcut asta». Vreau ca, atunci când îmi voi încheia cariera, indiferent de câte Slam-uri, turnee câștigate sau orice altceva, să știu doar că am dat tot ce am avut mai bun. Am încercat din greu și am făcut tot ce am putut, iar anul acesta a funcționat. Așa că acesta este cel mai mare obiectiv al meu”, a declarat Medvedev, în cadrul unei conferințe de presă.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după ce a fost eliminată în sferturile turneului de la Indian Wells. Românca a postat acesta anunţ pe contul oficial de socializare, la care a mai adăugat faptul că cele două săptămâni petrecute la Indian Wells au fost de excepţie.

Sorana Cîrstea a avut un parcurs extrem de bun la ediţia din acest an de la Indian Wells. Românca de pe locul 83 WTA a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de liderul mondial, Iga Swiatek, în minimum de seturi.

Reclamă

Sorana Cîrstea nu are timp de odihnă. După Indian Wells, românca a început deja pregătirile pentru următorul turneu, care se va desfăşura tot în America, mai exact la Miami.

„Mulțumesc, Indian Wells. Două săptămâni minunate. Următoarea oprire: Miami”, se arată în mesajul postat de Cîrstea, pe contul oficial de Instagram, mesaj prin care se confirmă faptul că românca va paticipa la Miami, în următoarea săptămână.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la Miami

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi Vezi toate știrile
Citește și