Închide meniul

Caroline Garcia – Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor. Reacţia lui Iga Swiatek după eliminarea din semifinale

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2022, 10:39

Reclamă
Caroline Garcia – Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor. Reacţia lui Iga Swiatek după eliminarea din semifinale

Caroline Garcia - Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor

Caroline Garcia - Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor / Colaj Profimedia Images

Caroline Garcia şi Aryna Sabalenka s-au calificat în finala Turneului Campioanelor din Texas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarusa Aryna Sabalenka a produs surpriza la Turneul Campioanelor de la Fort Worth (Texas), competiţia de final de sezon a circuitului profesionist feminin de tenis (WTA), reuşind să o elimine în semifinale pe poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial şi principala favorită, în faţa căreia s-a impus cu 6-2, 2-6, 6-1, într-o partidă disputată duminică.

Caroline Garcia – Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor

De cealaltă parte, Garcia, rămasă fără antrenor, a învins-o pe sportiva din Grecia, Maria Sakkari, scor 6-3, 6-2, după un meci de o oră şi 41 de minute.

Iga Swiatek a declarat duminică, după eliminarea sa din semifinalele Turneului Campioanelor, că are „sentimente amestecate”, dar este „mândră” de sezonul său, după opt titluri câştigate, între care Roland Garros şi US Open, dar şi „mulţumită că s-a încheiat”, informează AFP.

„Nu voi minţi, am aşteptat acest moment”, a spus poloneza de 21 de ani, după înfrângerea suferită în faţa belarusei Arina Sabalenka, care a marcat finalul său de sezon.

Reclamă
Reclamă

Reacţia lui Iga Swiatek după eliminarea din semifinale

„Săptămâna trecută, era destul de dificil să întrevăd linia de sosire, fiind complet motivată şi pregătită pentru fiecare meci. Pe de o parte, sunt tristă că am pierdut, dar pe de alta, vreau să mă odihnesc”, a adăugat ea.

„Acest sezon a fost intens şi sunt mândră de ce am reuşit, că am putut juca la fel de bine până la final. Dar, sunt mulţumită că s-a încheiat”, a mai spus Swiatek.

Jucătoarea poloneză a avut un parcurs aproape perfect, care a făcut din ea jucătoarea cu cel mai mare număr de puncte din clasamentul WTA (11.085) după sezonul 2013, când Serena Williams a acumulat 13.260 puncte.

Reclamă

Caroline Garcia, părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a fost părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor!

Alături de Perret, ea a câștigat în 2022 trei titluri WTA şi a urcat pe locul 6 mondial, „În ultimele săptămâni, au fost mai multe probleme care au stricat ambianţa şi am preferat să mă retrag.

Eu fac această meserie de plăcere, iar în acest caz nu mai exista”, a spus Perret pentru publicaţia franceză, fără alte detalii.

Sub conducerea lui Perret, Garcia a trecut de pe locul 75 mondial pe 6, câştigând trofeele la Bad Homburg, Varşovia şi Cincinnati.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și