Închide meniul

Caroline Garcia – Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor. Reacţia lui Iga Swiatek după eliminarea din semifinale

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2022, 10:39

Caroline Garcia – Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor. Reacţia lui Iga Swiatek după eliminarea din semifinale

Caroline Garcia - Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor

Caroline Garcia - Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor / Colaj Profimedia Images

Caroline Garcia şi Aryna Sabalenka s-au calificat în finala Turneului Campioanelor din Texas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarusa Aryna Sabalenka a produs surpriza la Turneul Campioanelor de la Fort Worth (Texas), competiţia de final de sezon a circuitului profesionist feminin de tenis (WTA), reuşind să o elimine în semifinale pe poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial şi principala favorită, în faţa căreia s-a impus cu 6-2, 2-6, 6-1, într-o partidă disputată duminică.

Caroline Garcia – Aryna Sabalenka, finala Turneului Campioanelor

De cealaltă parte, Garcia, rămasă fără antrenor, a învins-o pe sportiva din Grecia, Maria Sakkari, scor 6-3, 6-2, după un meci de o oră şi 41 de minute.

Iga Swiatek a declarat duminică, după eliminarea sa din semifinalele Turneului Campioanelor, că are „sentimente amestecate”, dar este „mândră” de sezonul său, după opt titluri câştigate, între care Roland Garros şi US Open, dar şi „mulţumită că s-a încheiat”, informează AFP.

„Nu voi minţi, am aşteptat acest moment”, a spus poloneza de 21 de ani, după înfrângerea suferită în faţa belarusei Arina Sabalenka, care a marcat finalul său de sezon.

Reclamă

Reacţia lui Iga Swiatek după eliminarea din semifinale

„Săptămâna trecută, era destul de dificil să întrevăd linia de sosire, fiind complet motivată şi pregătită pentru fiecare meci. Pe de o parte, sunt tristă că am pierdut, dar pe de alta, vreau să mă odihnesc”, a adăugat ea.

„Acest sezon a fost intens şi sunt mândră de ce am reuşit, că am putut juca la fel de bine până la final. Dar, sunt mulţumită că s-a încheiat”, a mai spus Swiatek.

Jucătoarea poloneză a avut un parcurs aproape perfect, care a făcut din ea jucătoarea cu cel mai mare număr de puncte din clasamentul WTA (11.085) după sezonul 2013, când Serena Williams a acumulat 13.260 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Caroline Garcia, părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a fost părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor!

Alături de Perret, ea a câștigat în 2022 trei titluri WTA şi a urcat pe locul 6 mondial, „În ultimele săptămâni, au fost mai multe probleme care au stricat ambianţa şi am preferat să mă retrag.

Eu fac această meserie de plăcere, iar în acest caz nu mai exista”, a spus Perret pentru publicaţia franceză, fără alte detalii.

Sub conducerea lui Perret, Garcia a trecut de pe locul 75 mondial pe 6, câştigând trofeele la Bad Homburg, Varşovia şi Cincinnati.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și