Închide meniul

Ce a scris Mundo Deportivo despre Simona Halep, una dintre marile absenţe de la Roland Garros

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2023, 18:05

Ce a scris Mundo Deportivo despre Simona Halep, una dintre marile absenţe de la Roland Garros

Ce a scris Mundo Deportivo despre Simona Halep, una dintre marile absenţe de la Roland Garros

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Mundo Deportivo a scris despre Simona Halep, românca suspendată pentru dopaj şi una dintre marile absenţe de la Roland Garros, alături de „regele” Rafael Nadal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Halep i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic, susţine ITIA. O variantă pe care însă Mouratoglou o cataloghează „nebună”. Antrenorul sportivei noastre a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic a fostului număr unu mondial.

Ce a scris Mundo Deportivo despre Simona Halep

„Simona Halep – suspendată pentru dopaj: Românca Simona Halep se plânge că nu este lăsată să se apere în condițiile în care a fost depistată pozitiv pentru dopaj la un control anti-doping și este acuzată că are un pașaport biologic cu nereguli.

Ea avertizează că versiunea sa nu a fost încă audiată în cadrul unui organism oficial. Ea își bazează apărarea pe contaminarea unui supliment autorizat. Suspendată provizoriu din octombrie 2022, ea a câștigat Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019″, au notat cei de la Mundo Deportivo.

Patrick Mouratoglou, dezvăluire despre procesul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a făcut o dezvăluire extrem de importantă despre procesul amânat al Simonei Halep. Simo este acuzată că ar fi încălcat pentru a doua oară regulamentul antidoping.

Reclamă

„Paşaportul ei biologic este absolut normal. Toţi experţii pe care i-am rugat să se uite la buletin mi-au confirmat că totul e ok. Atitudinea ITF este nebună”, este mesajul postat de Mouratoglou pe contul oficial de Twitter.

Acuzaţia suplimentară, constând în neregulile din paşaportul biologic, s-a bazat pe o evaluare a profilului ABP al Simonei Halep de către un grup independent de experţi ABP. Această acuzaţie este separată şi în plus faţă de cea legată de Roxadustat, din august 2022, care a atras suspendarea provizorie iniţială a Simonei Halep.

Procesul Simonei Halep, amânat pentru a treia oară

Simona Halep a venit cu încă un mesaj dur la adresa ITIA. Procesul Simonei Halep ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, însă a fost din nou amânat, pentru a treia oară. Românca a răbufnit din nou pe reţelele de socializare, unde a transmis un mesaj acid.

Reclamă 4 / 0/3

Simona a ratat deja turneele de Grand Slam de la Australian Open şi Roland Garros şi nu va participa nici la Wimbledon.

„Din nou, sun devastată! ITIA mi-a amânat iar procesul, pentru a treia oară! Aştept să fiu judecată încă din luna octombrie. În decembrie, am demonstrat, graţie unor experţi, lotul din care provenea suplimentul contaminat, supliment din cauza căruia testul a ieşit pozitiv.

Am cerut, aşa cum sunt şi regulile anti-doping, un proces rapid: este dreptul meu, este scris în reguli!

Din păcate, ITIA mi-a amânat procesul de trei ori:

– refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un tibunal independent;

-refuzându-mi dreptul de a participa la vreun turneu în ultimele opt luni.

Acum ştiu că am ratat Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Fără să mai menţionez că îmi voi pierde toate punctele şi clasarea mea.

Reclamă

Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar de asemenea mă ucid pe mine ca sportiv profesionist, şi nici nu vreau să mai vorbesc despre consecinţele asupra sănătăţii mele mentale.

Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte… Justiția amânată este justiție interzisă”, a notat Simona Halep pe contul oficial de Instagram.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și