Închide meniul

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024, după doar un meci disputat în ultimele 19 luni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 martie 2024, 9:00

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024, după doar un meci disputat în ultimele 19 luni

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024

Simona Halep, la Roland Garros - Getty Images

Simona Halep este considerată de specialişti una dintre favoritele la câştigarea Roland Garros 2024, asta chiar dacă „Simo” a jucat un singur meci în ultimele 19 luni, cel pierdut cu Paula Badosa, la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bookmakerii nu o subestimează însă pe Halep, ţinând cont că urmează sezonul de zgură, favoritul ei. Simo s-a impus la Roland Garros în 2018 şi e considerată a patra favorită la Paris, în 2024.

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024

Astfel, Simona Halep are o cotă de 15 pentru câştigarea trofeului de la Roland Garros, aceeaşi cu cea a Elenei Rybakina. Iga Swiatek este principala favorită (2.10), fiind urmată de Aryna Sabalenka (5.50) şi ce Coco Gauff (10).

Halep e cotată mai bine decât nume importante precum Ons Jabeur, Karolina Muchova, Barbora Krejcikova, Paula Badosa, Jessica Pegula sau Jelena Ostapenko.

Simona Halep şi-a anunţat noul antrenor

Simona Halep şi-a anunţat noul antrenor, după înfrângerea din primul tur de la Miami. Românca a dezvăluit că va fi pregătită de Carlos Martinez Comet, un tehnician spaniol de 49 de ani.

Reclamă

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, la turneul de la Miami, după suspendarea pentru dopaj. Românca a fost învinsă de Paula Badosa, în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 3-6.

Simona Halep a dezvăluit că va începe să lucreze alături de Carlos Martinez Comet din următoarea perioadă. Românca a avut doar cuvinte de laudă la adresa viitorului ei tehnician, care le-a mai antrenat în trecut, printre altele, pe Svetlana Kuznetsova, Clara Tauson şi Daria Kasatkina.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și