Închide meniul

Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep la Indian Wells și Miami!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 16:42 / Actualizat: 10 martie 2024, 15:10

Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep la Indian Wells și Miami!

Simona Halep debutează la Indian Wells

Profimedia

Morgan Bourbon va fi antrenorul Simonei Halep la turneele din America

Simona Halep va colabora cu un antrenor de la Academia ”Patrick Mouratoglou”, la turneele de la Indian Wells și Miami. Morgan Bourbon, antrenor francez în vârstă de 29 de ani, este omul care o va pregăti pe Simona Halep, potrivit prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Patrick Mouratoglou i-a făcut recomandarea lui ”Simo”. După ce competițiile WTA din America se vor încheia, Simona ar urma să ia o decizie finală în privința angajării lui Morgan Bourbon.

Înainte de a lua decizia de a colabora cu un antrenor de la Academia ”Patrick Mouratoglou”, Simona Halep a mers singură la turneele de la Dubai și Doha. Ea a fost învinsă de Jelena Ostapenko, în semifinalele de la Dubai, și de Caroline Garcia, în prima rundă de la Doha.

Anunțul făcut de Simona Halep despre noul antrenor

”A fost foarte bine. O experiență deosebită. M-am simțit bine și a fost o săptămână plină de antrenamente. Nu cred că va fi ceva foarte diferit. Am mai jucat aceste turnee de foarte multe ori. Sunt bine, m-am antrenat bine și asta contează. Voi ajunge acolo și voi vedea ce pot să fac.

Bineînțeles că poți juca fără antrenor, dar ca să faci performanță maximă, din punctul meu de vedere, îți trebuie cineva alături, care să aibă încredere în tine și să te ajute în momentele grele. Eu consider că antrenorul este important într-o echipă. Da, este o chestie temporară. O să fie un antrenor de la Academia ”Patrick Mouratoglou” la Indian Wells și Miami cu mine, și după aceea o să vedem”, a spus Simona Halep, la plecarea din România.

Reclamă
Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și