Închide meniul

Coco Gauff, campioană la Auckland! Jucătoarea americană a început în forță noul sezon

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 14:16

Coco Gauff, campioană la Auckland! Jucătoarea americană a început în forță noul sezon

Coco Gauff a câștigat turneul WTA 250 de la Auckland

Coco Gauff a câștigat turneul WTA 250 de la Auckland

Coco Gauff, campioană la Auckland! Jucătoarea americană a început în forță noul sezon și și-a trecut în palmares un nou titlu WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși are numai 18 ani, americanca are 3 titluri WTA câștigate și este una dintre favoritele la Australian Open. Primul turneu de Grand Slam al anului va avea loc în perioada 16-29 ianuarie.

Coco Gauff, campioană la Auckland! Jucătoarea americană a început în forță noul sezon

Calificată în finală fără să piardă set la turneul din Noua-Zeelandă, Coco Gauff (locul 7 WTA) a avut parte de un meci facil. Rebeka Masarova (locul 130 WTA) nu a avut nicio șansă în fața americancei.

Mult mai precisă în execuții, Coco Gauff a dominat întâlnirea și a pus capăt meciului foarte repede. După numai o oră și 15 minute, tabela indica 6-1, 6-1 în favoarea sportivei din SUA.

Celelalte două titluri WTA au fost câștigate de Gauff la Linz, în 2019 și la Parma, în 2021.

Reclamă

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open! Încă o absenţă notabilă de la primul Grand Slam al anului

Naomi Osaka nu va participa la Australian Open. Decizia încă nu a fost motivată de fostul lider WTA, care ratează astfel primul turneu de Grand Slam al anului.

Naomi Osaka, ocupanat locului 42 WTA, a anunţat organizatorii de la Australian Open că nu va lua parte la ediţia din acest an. Campioana din 2019 şi 2021 de la Antipozi nu a participat la niciun turneu premergător Grand Slam-ului de la Antipozi.

Naomi Osaka s-a retras de la Australian Open. Ne va lipsi”, a fost anunţul organizatorilor de la Australian Open, pe contul oficial de Twitter. Nipona încă nu a transmis niciun mesaj, cu privire la absenţa de pe tabloul principal de la Melbourne.

Reclamă 4 / 0/3

Locul lui Naomi Osaka la Australian Open va fi luat de jucătoarea din Ucraina, Dayana Yastremska, ocupanta poziţiei 101 WTA.

Naomi Osaka a evoluat ultima dată într-un turneu oficial în luna septembrie, a anului trecut, la Tokyo. Atunci, nipona a evoluat un singur meci la competiţia din capitala Japoniei, şi apoi s-a retras. Cu toate acestea, Osaka a fost desemnată cea mai bine pltătită sportivă din întreaga lume, în anul 2022, încasând suma de peste 50 de milioane de dolari.

Naomi Osaka, fost lider WTA, are în palmares patru titluri de Grand Slam. Pe lângă cele două cucerite la Australian Open, nipona a mai cucerit de două ori US Open, în 2018 şi în 2020.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și