Închide meniul

Coco Gauff, eliminată de la US Open 2024! Performanţă spectaculoasă pentru Aryna Sabalenka

Dan Roșu Publicat: 2 septembrie 2024, 8:48

Reclamă
Coco Gauff, eliminată de la US Open 2024! Performanţă spectaculoasă pentru Aryna Sabalenka

Coco Gauff, eliminată de la US Open 2024

Coco Gauff, la US Open 2024 - Profimedia Images

Coco Gauff a fost eliminată de la US Open 2024. Locul 3 mondial şi deţinătoarea trofeului, Cori a fost eliminată, duminică, în optimi, la ultimul Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gauff a fost învinsă de compatrioata sa Emma Navarro, locul 12 mondial, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Coco Gauff, eliminată de la US Open 2024

„Am luptat foarte tare astăzi. În general, cred că am jucat la un nivel bun, pur și simplu nu am fost atentă cu serviciul meu, asta a fost marea diferență. Am tendința să aterizez foarte mult pe partea stângă la serviciu și este un lucru de care sunt conștientă, dar este greu în acest moment să corectez lucrurile.

Cred că uneori este mai mult o chestie emoțională, mentală, pentru că dacă aș ieși chiar acum pe terenul de antrenament, aș face 30 de servicii la rând corecte. Am mai păţit-o înainte, este un fel de obstacol mental pe care trebuie să-l depășesc când vine vorba de asta. Nu mai vreau să pierd astfel de jocuri în acest fel, asta e clar, nu mai vreau să păţesc aşa ceva vreodată”, a spus Cori, la conferinţa de presă.

În sferturi, Navarro va evolua cu spaniola Paola Badosa, locul 29 mondial.

Reclamă
Reclamă

În schimb, Aryna Sabalenka, locul 2 mondial, şi-a confirmat statutul de favorită şi a acces în sferturi, după ce a trecut de belgianca Elise Mertens, locul 35 mondial, scor 6-2, 6-4.

Sabalenka devine a şasea jucătoare din 2000 încoace care ajunge în sferturile de finală sau mai sus în opt participări consecutive la Grand Slam. Ea se alătură lui Amelie Mauresmo, Jennifer Capriati, Justine Henin, Lindsay Davenport şi Serena Williams pe această listă.

În sfeturi, ea va evolua cu învingătoarea meciului dintre Qinwen Zheng (China-favorită 7) şi Donna Vekic (Croaţia – locul 24 mondial).

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

Răzvan Lucescu a tras un grav semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa lui: „PAOK este furată”

17:52

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste curse”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

17:24

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

17:12

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 septembrie

17:08

Pan Zhanle, rivalul lui David Popovici, anunţă supremaţia în nataţie: „O să vă arăt eu”. Marele obiectiv al înotătorului chinez

17:00

LIVE SCORESteaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa se înfruntă cu Marius Croitoru într-un derby din Liga 2

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și