Închide meniul

Cum a reacționat Simona Halep, după ce a aflat verdictul TAS. Cine i-a dat vestea uriașă

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 17:55

Reclamă
Cum a reacționat Simona Halep, după ce a aflat verdictul TAS. Cine i-a dat vestea uriașă

Cum a reacționat Simona Halep, după ce a aflat verdictul TAS

Simona Halep / Profimedia

Cum a reacționat Simona Halep, după ce a aflat verdictul TAS. Avocatul sportivei, Bogdan Stoica, a dezvăluit că a discutat cu jucătoarea noastră, după vestea uriașă venită din Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus pedeapsa Simonei Halep la doar 9 luni, după ce, inițial, românca a primit o pedeapsă de 4 ani din partea ITIA.

Cum a reacționat Simona Halep, după ce a aflat verdictul TAS

Avocatul sportivei a fost omul care i-a transmis vestea uriașă Simonei. Acesta a dezvăluit și cum a reacționat Halep, atunci când a auzit verdictul TAS.

„Fericire absolută. E genul emoțional”, a spus Bogdan Stoica, la digisport.ro.

De asemenea, avocatul Simonei Halep a vorbit și despre ce înseamnă decizia venită de la TAS, dar și despre modul în care cazul sportivei noastre a fost privit, în timpul audierilor.

Reclamă

Trebuie să înţelegeţi că e fără precedent în istoria cazurilor de dopaj. Are o importanţă aşa de mare pentru că ITIA a transformat dintr-un dosar de contaminare într-unul de o importanţă ieşită din comun.

„Tribunalul a ales, în cursul audierilor, să meargă pe varianta pronunţării acestei hotărâri doar în momentul în care explicaţiile, motivarea, vor fi gata. Dincolo de obţinerea unui consesn, arbitrii ar fi trebuit să mai lucreze o lună sau chiar mai mult, pentru a se ajunge la această hotărâre.

Nu contează cum a intrat substanța interzisă în corpul atletului. După primele probe, după ce am descoperit sursa contaminării, ne-am dus direct la ITIA să discutăm direct despre sancțiune.

Reclamă 4 / 0/3

Ei au respins orice fel de discuție legată de o asemenea rezolvare. Au insistat pe ideea că ei nu au găsit nicio probă.

La TAS au spus că este vorba de un caz simplu, de contaminare și ca atare că nu se poate impune doar o sancțiune specifică, legată de un astfel de caz”, a mai spus avocatul sportivei.

Toni Iuruc, prima reacţie după ce i-a fost redusă suspendarea Simonei Halep

Toni Iuruc a declarat că verdictul primit de Simona Halep de la TAS este o normalitate, deoarece aceasta era nevinovată. Fostul soţ al sportivei nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre anunţul momentului, însă a subliniat că este foarte bucuros pentru ea.

„Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală.

Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a declarat Toni Iuruc, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și