Închide meniul

Cum a trecut timpul! Ce jucători din topul tenisului mondial au avut nevoie de wild-card pentru a putea juca la Roland Garros

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 septembrie 2020, 14:00

Cum a trecut timpul! Ce jucători din topul tenisului mondial au avut nevoie de wild-card pentru a putea juca la Roland Garros

profimediaimages

Roland Garros

Eugénie Bouchard, actualmente locul 167 mondial și proaspăt învinsă de Patricia Țig în finala Open-ului de la Istambul, se află și ea în aceeași situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andy Murray, decădere din cauza accidentărilor

Andy Murray a făcut parte din elita tenisului mondial pentru multă vreme, însă accidentările l-au dat înapoi.

Murray a fost operat de trei ori la șold și și-a pierdut locul în ierarhie, căzând până pe poziția 129 la nivel mondial.

Între 2014 și 2017, Murray s-a calificat de patru ori consecutiv în semifinalele Openului francez, dar acum va evolua fără niciun antrenament recent pe zgură, după ce a ales să nu participe în aceste zile la turneul de la Roma.

Eugénie Bouchard, wild-card după înfrângerea cu Patricia Țig

Eugenie Bouchard, la rândul ei semifinalistă la Roland Garros în 2014, a evoluat în turnee încă de la redeschiderea sezonului luna trecută.

Reclamă

Ea a reușit să ajungă în finală la Istambul, unde a pierdut în trei seturi în fața Patriciei Țig.

Bouchard se află în acest moment pe locul 26 mondial. 

Turneul French Open, programat în primă instanță în luna mai, a fost amânat din cauza pandemiei și a fost reprogramat pentru perioada 27 septembrie – 11 octombrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cei doi sunt foști semifinaliști la Openul francez
  • Unul dintre ei este un fost lider mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și