Închide meniul

Simona Halep se menţine în formă, în plin scandal de dopaj! Românca a început să ia lecţii de box

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 19:27

Simona Halep se menţine în formă, în plin scandal de dopaj! Românca a început să ia lecţii de box

Simona Halep se menţine în formă şi a început să ia lecţii de box

Simona Halep, în timp ce ia lecţii de box/ Facebook Simona Halep

  • Simona Halep se menţine în formă în plin scandal de dopaj
  • Românca a început să ia lecţii de box

Simona Halep se menţină în formă în plin scandal de dopaj, şi a început să ia lecţii de box! Românca a fost surprinsă la antrenamente, alături de un antrenor care o ajuta să practice un nou sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep luptă pentru a-şi dovedi nevinovăţia, aceasta fiind depistată dopată la US Open 2022. Românca va fi audiată la tribunalul sportiv din Marea Britanie, iar acolo se va lua decizia finală în privinţa procesului său. Între timp, „Simo” a ratat participarea la primul turneu de Grand Slam, Australian Open.

Simona Halep se menţine în formă, în plin scandal de dopaj. Românca ia lecţii de box

Simoma Halep se antrenează din greu, pentru a se menţine într-o formă fizică excelentă, chiar dacă nu mai poate participa la turnee în această perioadă.

Reclamă

Astfel, românca a postat un videoclip de la antrenamente pe conturile oficiale de socializare, în timp ce lua lecţii de box. Vlad Bucşa, cel care îi este alături româncei în filmuleţ, este un antrenor de la Stejarii Country Club, locul deţinut de Ion Ţiriac unde fostul lider WTA obişnuieşte să se antreneze.

Simona Halep a revenit în ţară, după perioada petrecută în Dubai. În Emiratele Arabe Unite, românca s-a antrenat pe plajă, dar s-a şi relaxat la piscină şi la restaurantele de lux din zonă.

Reclamă

Simona Halep, mesaj special din „paradis”: „Există două moduri de a-ți trăi viața”

Simona Halep a transmis un mesaj special din „paradis”. Dubla campioană de Grand Slam se află la Dubai, unde se antrenează în așteptarea verdictului final în scandalul de dopaj.

Simona Halep continuă să tragă tare la antrenamente, chiar dacă a ratat primul Grand Slam al anului, Australian Open, și încă nu știe când va primi acceptul să revină pe teren.

În paradisul din Dubai, „Simo” își face timp să se și relaxeze. Campioana noastră a postat două fotografii spectaculoase de la piscină, în care zâmbetul ei larg lasă de înțeles că se simte bine, în ciuda scandalului în care este implicată.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Simona Halep a distribuit și un mesaj special pe rețelele sociale, în legătură cu viziunea oamenilor despre viață.

„Există două moduri de a-ți trăi viața. Fie te gândești că nu există niciun miracol, fie te gândești că totul reprezintă un miracol”, este mesajul distribuit de Simona Halep, pe contul de Instagram.

Dumitru Dragomir, scenariu uluitor după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Dumitru Dragomir a lansat un scenariu uluitor, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Fostul șef de la LPF este convins că românca este nevinovată, și susține că cineva i-a administrat intenționat substanțe interzise.

„Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu. Așa și cu Dani Alves.

Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă.

Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei. A, că nu poți să îi mulțumești pe toți pe pământ…

Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. Nu numai doi ani sau un an, și 9 luni dacă îi dă suspendare, părerea mea e că e gata”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”