Închide meniul

Cum se relaxează Simona Halep înaintea meciului cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. Imaginea virală postată de campioana noastră

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2022, 20:30

Cum se relaxează Simona Halep înaintea meciului cu Iga Swiatek, din semifinalele de la Indian Wells. Imaginea virală postată de campioana noastră

Cum se relaxează Simona Halep după victoria cu Martic, de la Indian Wells

Profimedia Images

  • Simona Halep este în semifinale la Indian Wells
  • Imaginea postată de româncă după victoria cu Petra Martic

Simona Halep (26 WTA) i-a predat o adevărată lecție de tenis croatei Petra Martic (79 WTA), în sferturile de finală de la Indian Wells. S-a impus cu 6-1, 6-1, după numai 53 de minute. „M-am simţit grozav, am fost într-o misiune, am vrut să fiu concentrată pe ceea ce am de făcut şi am reuşit destul de bine„, a declarat românca la finalul meciului. Iată cum se relaxează Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se relaxează Simona Halep în aşteptarea meciului cu Iga Swiatek

Jucătoarea de 30 de ani se bucură de perioada excelentă prin care trece şi şi-a făcut toate poftele. Halep tocmai a postat o imagine în care le-a arătat fanilor cum s-a relaxat după ce a bătut-o pe Martic. A mâncat o porţie uriaşă de clătite.

Simona Halep
Simona Halep, relaxată înaintea meciului din semifinalele de la Indian Wells

Simona Halep a urcat 3 locuri în clasamentul WTA, după victoria cu Petra Martic din sferturile de finală de la Indian Wells. La începutul anului, ”Simo” a ieșit din top 20 WTA, pentru prima oară după 8 ani și jumătate. Campioana noastră s-a redresat imediat. În clasamentul WTA LIVE a ajuns să ocupe locul 19, cu 2222 de puncte. Este la doar 58 de puncte de ocupanta locului 17, Cori Gauff, pe care a învins-o deja în turul trei de la Indian Wells.

Reclamă

Declarațiile Simonei Halep după victoria cu Petra Martic

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018. Acum, e în semifinale după victoria cu Petra Martic.

A fost un meci grozav, simt că am jucat cel mai bun tenis din acest an, ceea ce mă face super-fericită, pentru că ştiam că o să fie un meci greu împotriva ei. În 2018 a fost un joc mai lung, a fost mult mai dificil, dar astăzi m-am simţit grozav, am fost într-o misiune, am vrut să fiu concentrată pe ceea ce am de făcut şi am reuşit destul de bine.

Reclamă

Când intru pe teren îmi spun că returul trebuie să fie puternic, pentru că ea are un serviciu imens, cu kick, iar la înălţimea mea nu este simplu să returnez, dar am reuşit destul de bine azi. M-am antrenat un pic la retur, ieri şi în această dimineaţă şi totul a mers foarte bine.

De fapt, băiatul acela (n.r. – Halep a arătat către un spectator), George, vine peste tot în lume şi vreau să-i mulţumesc că mă susţine întotdeauna! Dar le mulţumesc tuturor, pentru că e întotdeauna o plăcere să vin şi să joc aici”, a spus Halep după meci.

Câţi bani a câştigat Simona Halep la Indian Wells 2022

Simona Halep şi-a asigurat deja un cec uriaş. Calificarea în semifinale la Indian Wells este recompensată cu un premiu de 343.985 de dolari şi cu 390 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Pe același subiect
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Jocurile Olimpice 2024 • 16:37
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”